4x vloeren inspiratie

Een nieuwe vloer uitzoeken kan in eerste instantie een moeilijke opgave zijn. Extra inspiratie opdoen kan geen kwaad. Bij Floorplaza vindt u verschillende soorten vloeren: van laminaat tot houten vloeren en van PVC vloer tot woonbeton. Lees snel verder en doe inspiratie op voor uw nieuwe vloerrenovatie.

Laminaat vloeren

1. Laminaat vloeren

Laminaat vloeren, ook laminaat parket genoemd, zijn duurzaam en vooral budgetvriendelijk. Het zijn een van de populairste vloeren. Bij Floorplaza vindt u al laminaatvloeren vanaf € 9,95,- per vierkante meter. Ook zijn laminaatvloeren in verschillende kleuren en motieven te krijgen. Laminaatvloeren zijn geen houten vloeren, maar in de toplaag wordt nog een houtstructuur geperst. Een ‘echte’ hout-look vloer in huis, zonder het kappen van kostbare bomen. Wist u dat met laminaat ook een visgraat vloer mogelijk is?

Bron: Pinterest

2. PVC vloeren PVC vloeren

PVC vloeren zijn duurzaam, hebben een hoge slijtageweerstand, zijn zeer krasbestendig en geluiddempend. Ook kennen ze een ruim aanbod aan kleuren en patronen. PVC vloeren zijn onderhoudsvrij en eenvoudig te reinigen. De PVC vloeren van Floorplaza zijn modieus, ijzersterk, maar ook multifunctioneel toe te passen. Leg bijvoorbeeld in de badkamer of toilet, ook mogelijk in combinatie met vloerverwarming!

Bron: Pinterest

Houten vloeren3. Houten vloeren

Een houten vloer geeft je interieur karakter, omdat geen enkele houten vloer hetzelfde is. Ook kan de ene legwijze verschillen van de ander. Doordat elke plank zijn eigen tekening, structuur en afwerking heeft, krijg je huis een natuurlijke en warme look. Onze duurzame houten vloeren worden in onze eigen fabriek in Barneveld geproduceerd. Daar zijn wij trots op. Bekijk hieronder mooie houten vloeren.

Bron: Pinterest

 

4. Betonlook vloerBetonlook vloer

De nieuwe trend in vloerenland is beton ciré in uw vloer. Met een betonlook vloer krijgt uw ruimte een industriële en klassieke uitstraling. Het grote voordeel van beton ciré is dat het watervast en slijtvast is. Dit komt door de speciale sealer behandeling en de naadloze afwerking. Het schoonmaken is makkelijk en het is ontzettend duurzaam. Zeker zijn van jarenlang woonplezier? Kies voor een beton vloer.

Bron: Floorplaza

Meer inspiratie voor uw huis?

Houd onze blog in de gaten voor inspiratie, acties en nieuws van Floorplaza. Elke week maand wij een nieuwe blog die u verder kan helpen om uw huis tot uw droomhuis te maken.