Deze week gaat het artikel over een eiken houten vloer die wij geleverd en gelegd hebben.

Hieronder staan vijf stappen waarmee wij u een inzicht willen geven hoe wij samen met u een vloer uitkiezen. Als u langs wilt komen in de showroom kan u deze stappen thuis alvast doornemen en op onze website meer informatie vinden over de verschillende stappen.

Als eerste nemen we samen met de klant een aantal stappen door in de showroom.Floorplaza

  1. Knoest selectie: Er is keuze uit  ER (extra rustiek) Dit zijn best grote knoesten. Hierdoor heeft de vloer een robuuste en natuurlijke uitstraling. SR (selekt rustiek) Deze selektie bevat ‘’gezonde’’ knoesten met een kern opvulling. De vloer heeft een gemiddelde aantal knoesten en heeft een natuurlijke uitstraling. OS MIX: Dit zijn wat kleinere knoesten en de vloer is in zijn geheel wat rustiger. Als laatste hebben we de OS. Deze heeft vrijwel geen knoesten.
  2. Keuze voor dikte en opbouw van de vloer. Wij produceren 2 varianten: Long life: Heeft een toplaag van 4mm en een watervaste multiplex onderlaag van 15mm. Totaal 19mm. De andere variant is de Smart life. Deze heeft een toplaag van 2,5mm en een onderlaag van 11,5 mm.
  3. Keuze uit een breedte tussen 8cm en 33 cm!
  4. Leginstructie: In deze stap wordt bepaald hoe de vloer wordt gelegd en wat voor ondervloer er nodig is.
  5. De afwerking: Er is keuze uit meer dan 200 soorten afwerkingen en bewerkingen. Deze klant heeft gekozen voor een naturel afwerking. Ook is in dit geval gekozen voor een topcoat afwerking, welke de vloer een extra bescherming geeft tegen vocht en vuil.

Houten vloer leggenBeginsituatie en uitgevoerde werkzaamheden

De gehele woning van de klant moest voorzien worden van een nieuwe houten vloer. Voordat er wordt gestart met het leggen van de vloer, worden alle details met de klant besproken. Een houten vloeren specialist van Floorplaza gaat altijd zorgvuldig te werk. Hij zorgt ervoor dat de werkzaamheden goed uitgevoerd worden. Alles wordt secuur en netjes afgewerkt. Als u dingen tijdens de klus liever anders wilt, kunt u altijd in overleg met de specialist ernaar kijken. Wij zullen er alles aan doen om aan al uw wensen te voldoen. De vloer wordt kant en klaar geleverd bij de klant. Enige wat er nog moet gebeuren is het leggen van de vloer. Nadat de ondervloer is geplaats in de gehele woning, wordt er begonnen met het leggen van de houten vloer..

Halverwege de werkzaamheden

Het leggen van de vloer verliep erg voorspoedig. Hierna volgen enkele foto’s van het leggen van de vloer en de afwerking van de vloer.

Eindresultaat Houten vloer leggen Floorplaza

De vloer wordt aan het einde van het project schoon opgeleverd. Hieronder staan nog wat extra foto’s over de vloer en het eindresultaat. Heeft u vragen over de houten vloer of welke kleur coating hier gebruikt is? Wij gaan graag met u in gesprek. Neem vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina of ons telefoonnummer: 030-290 1595. Wij zijn dagelijks geopend van 09:30 uur tot 17:00 uur.

Houten vloer leggen in de gang Houten vloer leggen in de gang Houten vloer leggen in de gang Houten vloer leggen in de gang