Aannemer Utrecht voor grote en kleine projecten

Nieuwbouw, externe renovatie en interne verbouwingen zijn de zaken waar Floorplaza aannemer Utrecht zich in gespecialiseerd heeft. Of het nu een ingrijpende klus betreft of om een karwei gaat dat minder voeten in de aarde heeft, wij krijgen krijgt het vlot voor elkaar. Kwaliteit leveren, snel en efficiënt werken staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Altijd vakwerk met Floorplaza aannemer Utrecht

Een verbouwing aan een bestaande woning vergt de nodige planning om het karwei met succes te kunnen klaren. Bij aannemer Utrecht Floorplaza werken wij daarom met korte lijnen en maken wij gebruik van een vast team vakkundige professioneel opgeleide mensen. Wij hebben alle disciplines in huis en werken vanuit een centraal aanspreekpunt. Kwaliteit en efficiëntie staan daarbij hoog in ons vaandel.

Onze vakmensen laten zich voor een groot aantal werkzaamheden inzetten. U kunt ons benaderen voor timmer-, stuc- en schilderwerk, het installeren van elektra en cv, het leggen en egaliseren van vloeren en vrijwel alle andere voorkomende bouw- en renovatieklussen. Floorplaza aannemer Utrecht zorgt voor begeleiding, uitvoering en advies.

Nadere informatie aannemer Utrecht opvragen?

Dat kan altijd en zonder verdere verplichtingen. U kunt daartoe rechtstreeks contact opnemen met Floorplaza aannemer Utrecht. Wij delen graag onze kennis.

Wanneer u het informatieformulier invult zult u binnen een dag een vrijblijvende offerte ontvangen.