Bent u al bekend met de nieuwe trend: beton ciré? Het is geschikt voor elke plek in huis en geeft een industrieel en klassiek uiterlijk aan uw woning. Wij nemen je vandaag mee in de verschillende mogelijkheden van beton ciré en waar dit terug kan komen in uw interieur. Kijk je mee?

Beton ciré in de woonkamer

Met deze nieuwe trend staat het toe om beton te combineren met prachtige materialen. Beton ciré in de woonkam

beton cire

er, wellicht had u er nog nooit eerder over nagedacht, maar het kan. Een mooie gegoten beton ciré vloer in de woonkamer maakt de ruimte strak. Zelfs op de muren kan het een gaaf effect geven. Het is onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken met groene zeep en een lauw sopje. Prachtig toch?

Bron: Pinterest

beton cire badkamerBeton ciré in de badkamer

Beton ciré in de badkamer komt ook steeds vaker terug. Het biedt zoveel verschillende mogelijkheden en combinaties, wij staan er elke keer nog versteld van. Welke stijl u ook ambieert, eigenlijk past beton ciré overal bij. Het is water- en oliebestendig dankzij een speciale coating. Hierdoor is het een ideaal product voor de natte ruimtes in huis, ook op de vloer. Het is ook in heel veel verschillende kleuren te mengen, zo is er voor ieder wat wils!

 

Bron: Pinterest

Beton ciré in de keukenbeton cire keuken

Ook in de keuken kunt u met beton ciré alle kanten op: van de vloer, tot het aanrechtblad, van het tafelblad tot de achterwand van de keuken. Niks is onmogelijk! Wij delen een aantal inspiraties van mooie keukens in beton ciré:

Bron: Pinterest

Meer weten over beton ciré?

Bent u overtuigd en wilt u meer weten over beton ciré? Bekijk onze pagina op onze website: Beton ciré (woonbeton). Wilt u een offerte opvragen of inspiratie opdoen? Kom dan naar onze showroom waar onze specialisten voor u klaar staan. Zij helpen u graag!

Heeft u nog vragen?

Na het lezen van dit blog hopen wij u op weg te kunnen helpen met uw keuze voor beton ciré. Heeft u toch nog vragen? Stel ze gerust. Met jarenlange ervaring bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u een afspraak maken met onze specialisten? Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte naar 030 – 290 1595 of vul ons contactformulier in.