AdobeStock 322411379

Complete huisrenovatie

Staat u op het punt om uw hele huis aan te pakken? Ligt een complete huisrenovatie op de loer? Moet de badkamer vervangen worden? Met deze tips gaat het u makkelijk af! Waar moet u allemaal op letten en aan denken? U leest het in dit blog.

Stap 1: het plan de campagne

Wat moet er gebeuren? Een uitbouw? Een nieuwe vloer? Of wordt alles gesloopt, op de vier muren na? Zet alles voor jezelf op een rijtje: maak het plan de campagne. Dat is de basis voor de complete huisrenovatie. Bedenk daarna wat de prioriteiten zijn. Heeft u een opzet gemaakt, maar komt u er niet helemaal uit? Onze woningrenovatie specialisten staan voor u klaar. Wij begeleiden het proces van a tot z, nemen taken uit handen, zoals het regelen van vergunningen en ook hebben wij contact met de juiste leveranciers. Wilt u dat wij eens meekijken met uw projectplan? Geen probleem, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Stap 2: bepaal het budget

Een complete woningrenovatie is een flinke investering. Naast dat het de waarde van uw huis verhoogd, in de meeste gevallen, zorgt het ook voor een fijner woongenot. Maar overal zit een prijskaartje aan, dus wij adviseren van tevoren goed na te denken over het budget. Bent u zelf handig en kunt u bepaalde sloop- of renovatie werken zelf uitvoeren? Dat scheelt al een hoop. Bent u niet zo handig? Dan moet u experts inschakelen. Floorplaza is uw aanspreekpunt en verantwoordelijk voor het beschikbaar stellen van de juiste vakmensen op de juiste plek op het juiste moment.

Stap 3: zoek de juiste leveranciers

Wanneer de werkzaamheden zijn voorzien van de juiste vaklui, is de volgende stap: zoeken naar de juiste leveranciers voor de materialen. Wilt u een schuifpui of dakkapel plaatsen? Of zoekt u de beste wandafwerking? Hier komen allerlei nieuwe materialen bij kijken. Zoekt u een specialistische partij met een groot aanbod aan materialen en producten tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij Floorplaza aan het juiste adres.

Stap 4: aan de slag

Als het plan bekend is, het budget is bepaald, de leveranciers en materialen zijn binnen, dan kan de woningrenovatie beginnen. U kunt stap voor stap de kamers aanpakken, of in één keer alles uitvoeren. Afhankelijk van uw tijdsplanning en budget uiteraard. Loopt het proces uiteindelijk niet zoals u had gehoopt of heeft u vragen over bepaalde zaken? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan altijd voor u klaar.

Zo kunnen wij ook deelprojecten voor u uitvoeren, zoals het leggen van een houten vloer. Of als uw huidige vloer nog mooi is, kunnen we deze opschuren, zodat de levensduur wordt verlengd. Er is heel veel mogelijk!

Een complete woningrenovatie, durft u het aan?

Na het lezen van dit blog hopen wij u op weg te kunnen helpen met uw woningrenovatie. Heeft u toch nog vragen? Stel ze gerust. Met jarenlange ervaring bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u een afspraak maken met onze specialisten? Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte naar 030 – 290 1595 of vul ons contactformulierin.