Dakkapellen Utrecht biedt prachtig licht en veel ruimte

Een dakkapel is een ideale oplossing om aan uw zolder een andere invulling te geven. Dakkapellen zorgen voor meer licht op de bovenste verdieping van uw huis en kunnen deze een totaal andere sfeer en aanblik geven. Voor het voordelig laten bouwen van dakkapellen Utrecht komt u automatisch bij Floorplaza uit.

Houten en kunststof dakkapellen Utrecht

Bij het laten aanbrengen van een dakkapel kunt u kiezen uit een hardhouten of een in kunststof uitgevoerd exemplaar. Dit kunt u laten afhangen van wat bij uw woning past, maar ook de mate van onderhoud weegt bij veel mensen mee. Bij de aanleg van dakkapellen Utrecht neemt Floorplaza daarom de rol van bouwer én adviseur op zich.

Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, gaan wij snel aan de slag. De dakkapel wordt eerst door onze technici ingemeten. Vervolgens brengen wij uw dakkapel in één dag aan, compleet met uitwendige afwerking. Zoals u van ons gewend bent plaatsen wij dakkapellen in Utrecht tegen uiterst scherpe prijzen. Perfecte prijs – kwaliteit verhouding.

Neem vandaag nog met ons contact op om een geheel vrijblijvend een offerteaanvraag voor dakkapellen Utrecht in te dienen. Wij delen graag onze kennis.

Wanneer u het informatieformulier invult zult u binnen een dag een vrijblijvende offerte ontvangen.