Wij hebben sinds kort een informatieve video om duidelijk te maken wat voor service wij allemaal aan u kunnen bieden. Wij hebben verschillende diensten die wij graag onder u aandacht brengen. Op korte termijn genoeg personeel beschikbaar om elke klus direct voor u aan te pakken. Onze website is zo ingericht dat u direct via het menu een beeld heeft wat wij voor u kunnen betekenen.

Informatieve film Floorplaza

Floorplaza vloeren Utrecht

Heeft u een nieuwe vloer nodig? Onze specialiteiten zijn houten vloeren, wij kunnen voor u direct een prachtige houten vloer leveren en leggen. Wij produceren alle houten vloeren in onze eigen fabriek. De levertijd van een houten vloer is 1 tot 2 weken. Als u houten vloer toe is aan een opknapbeurt? Dan verzorgen wij de vloer en leveren hem op als nieuw. Op onze houten vloeren pagina kan u meer informatie vinden over alle verschillende houten vloeren die wij u kunnen bieden.

Renovatie of bouw werkzaamheden

Voor alle schade herstel of renovatie werkzaamheden aan uw woning kan u ons inschakelen. Heeft u een man die bijna rijp is voor een aflevering met John Williams? Schakel ons dan in, wij kunnen elke renovatie voor u uitvoeren. Wij renoveren uw gehele woning en leveren hem turnkey voor u op. Een van onze specialisme is het renoveren en bekleden van een trap. Wij voeren al meer dan 10 jaar traprenovaties uit dit tot volle tevredenheid van al onze klanten.

Wandafwerking

inmiddels hebben wij al ontzettend veel woningen opgeleverd met strakke wanden. Wij hebben enkele afgeronde projecten besproken in wat blog artikelen. Om u een indruk te geven van de geleverde kwaliteit en werkzaamheden kan u deze op een rustig moment doornemen. Heeft u verder vragen over onze wandafwerkingen of mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of het onderstaande telefoonnummer.