Een egale muur door glasvezelbehang, het kan! Glasvezelbehang dat is gemaakt van uitsluitend glasvezel wordt ook wel glasweefselbehang genoemd. Het geeft uw muren een decoratieve afwerking. Het is mogelijk om het in verschillende geweven patronen van fijn tot grof, of in visgraat, te krijgen. Een groot voordeel van glasvezelbehang is dat het zeer sterk is. Daardoor wordt de kans op scheurtjes verminderd. Floorplaza verkoopt verschillende soorten glasvezelbehang. Benieuwd naar ons assortiment? Kom gerust eens vrijblijvend langs in onze showroom.

Is glasvezelbehang hetzelfde als renovliesbehang?

Renovliesbehang is in de basis precies hetzelfde als glasvezelbehang. Het zorgt voor gladde en strak afgewerkte muren. Het enige verschil is dat bij renovliesbehang de structuur van het behang niet zichtbaar is. In glasvezelbehang zijn de opties voor structuur uitgebreider. Dit heeft te maken met hoe de vezels worden geweven. Wilt u uw muren stucen, maar heeft u een beperkt budget? Kies dan voor renovliesbehang, deze geeft dezelfde uitstraling als echt stucwerk.

Glasvezelbehang in uw woning?

Wilt u op een snelle manier uw woning een opfrisbeurt geven? Kies dan voor glasvezelbehang. Hiermee haalt u een tijdloze wandafwerking in huis. Een ander groot voordeel van dit kwalitatieve materiaal is dat het makkelijk overschilderbaar is. Bent u op het strakke witte behang uitgekeken? Schilder het makkelijk zelf over, of bel één van onze specialisten: wij komen u graag zo snel mogelijk helpen om van uw huis weer uw droomhuis te maken.

Wat kost glasvezelbehang?

Het is zo lastig te vertellen hoeveel glasvezelbehang u nodig heeft. Wij hebben daar echt meer informatie voor nodig, zoals de ondergrond van de huidige muren waar het behang op moet komen, welke soort glasvezelbehang u wenst (met patroon of helemaal glad bijvoorbeeld), en de afmetingen van de muren. Daarom adviseren wij u contact op te nemen met onze specialisten, zodat wij u een goede prijsopgave kunnen bieden.

Meer weten over glasvezelbehang?

Heeft u nog vragen naar aanleiding van het lezen van dit blog? Neem dan contact op met onze specialisten. We verwelkomen u graag in een onze showroom in Utrecht. Houd onze blog in de gaten voor inspiratie, acties en nieuws van Floorplaza. Elke maand publiceren wij een nieuwe blog die u verder kan helpen om uw huis tot uw droomhuis te maken.