Wilt u een strakke vloer met een betonlook creëren, maar wilt u geen echt beton? Kies dan voor een pvc-vloer! Natuurlijk is het ook mogelijk om echt beton te laten storten en te egaliseren. Echter is het gemak van een pvc-vloer een fijne bijkomstigheid. Makkelijk schoon te maken, de sterke pvc vloer is stabiel en geluiddempend en kan goed tegen vocht. Naast het brede aanbod en het fraaie dessin is vooral het gebruiksgemak de reden waarom veel mensen kiezen voor een pvc vloer.

Vloerverwarming onder pvc-vloer?

Goed nieuws: vloerverwarming onder de betonlook pvc-vloer is mogelijk. Deze vloeren staan er ook bekend om dat ze optimaal warmte geleiden, waardoor ze goed warmte doorlaten. Bijkomend voordeel is dat de energierekening lager wordt, door de goede warmtegeleiding. Hiermee worden de radiatoren overbodig in de ruimte en heeft u meer plek voor uw meubels. Een ander voordeel van vloerverwarming is dat deze al snel op de gewenste temperatuur is, in tegenstelling tot radiatoren die er langer over doen om warm te worden en de kamer te verwarmen. Bij het leggen van een pvc vloer op vloerverwarming hoeft er geen gebruik gemaakt te worden van een ondervloer. Dat is fijn voor uw portemonnee, maar ook voor de werkzaamheden!

betonlook pvc

PVC vloer leggen?

Een pvc vloer leg je onder een goede, egale en stevige ondergrond. Een nieuwe pvc vloer kan je leggen op beton, mits het beton vlak is. Toch is het verstandig om uw vloer te egaliseren. Wilt u dit zelf doen? Wij raden het af, omdat het een intensieve en precisie klus is. Daarnaast is het leggen van een pvc vloer op beton door de kleine oneffenheden lastig.

Ook is het een tijdrovende klus, waardoor het verkeerd leggen van de vloer ook mis kan gaan. Wanneer u geen ervaring heeft met het leggen van de vloer, dan adviseren wij contact op te nemen met onze experts. Onze specialisten staan voor u klaar. Wij meten de ruimte in, rekenen uit hoeveel tegels of stroken nodig zijn, egaliseren de ondervloer en leggen de vloer zoals u wenst.

Betonlook pvc vloer kopen?

Wilt u een betonlook pvc vloer kopen, maar geen idee waar te beginnen? Wij nodigen u van harte uit om langs te komen in onze showroom. Daar zijn onze specialisten aanwezig om de verschillende mogelijkheden van pvc vloeren met u door te nemen. Ook horen zij graag uw wensen aan en denken ze mee in de mogelijkheden van uw woning of ruimte.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over de betonlook pvc vloer? Stel ze gerust. Met jarenlange ervaring bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u een afspraak maken met onze specialisten? Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte naar 030 – 290 1595 of vul ons contactformulier in.