In dit project hebben wij de volgende werkzaamheden verricht.

  • Nieuwe houten vloer op de begane grond
  • Nieuwe laminaat vloer op de eerste verdieping
  • Traprenovatie met houten trede

Al de bovenstaande onderwerpen zullen wij hieronder kort toelichten. Bekijk op alle foto’s die bij dit artikel staan om een goeie impressie te krijgen wat wij hebben gerealiseerd. Heeft u vragen over de werkzaamheden die verricht zijn en hier besproken worden? Of vragen over andere werkzaamheden die wij afgerond hebben, neem dan contact met ons op via de chat of ons telefoonnummer: 030-290 1595.

houten vloer leggen goudaNieuwe houten vloer – begane grond

Wij leveren alle houten vloeren zonder gebruik te maken van tussenpersonen. Alle prijzen van onze vloeren zijn super scherp. Dat is een van de reden dat klanten voor onze service kiezen. Al uw wensen kunnen door Floorplaza gerealiseerd worden. Elke gewenste kleur of houtsoort is door ons te leveren, neem hiervoor contact met ons op. Voor het kiezen van een houten vloer maken wij gebruik van een stappenplan, dat hebben wij in dit artikel al besproken.

Zo komt u voorbereid bij ons de showroom in als u dat artikel heeft doorgenomen.

Laminaat vloer – eerste verdieping

laminaat vloer in de gangOp de eerste verdieping van deze woning hebben wij een laminaat vloer gelegd. Op dit moment hebben wij een actie waarbij u 25% korting krijgt op laminaat en het leggen ervan. De speciale laminaat pagina kan u alvast een selectie maken voordat u naar de showroom komt. Staat u ideale vloer er niet bij, neem de foto van de vloer mee naar onze showroom en wij zullen u altijd een opmaat gemaakte optie kunnen aanbieden.

Trap renovatie met houten trede

Als laatste hebben wij de trap gerenoveerd. Wij hebben de complete trap voorzien van nieuwe trede. Het renoveren van een trap hebben wij hier uitgebreid besproken, zou u meer willen weten over onze werkwijze neem dit artikel even door. Wij zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat. Hieronder staan nog wat foto’s van de traprenovatie en bovenaan de pagina de complete diavoorstelling. Heeft u vragen, dan kan u die altijd in de reacties onderaan dit artikel stellen.

trap renovatie gouda trap renovatie traprenovatie trap renoveren trap gerenoveerd