skip to Main Content
Levertijd 1 tot 2 weken! Uniek aanbod van Houten vloeren Scherpste prijsgarantie Kom langs in de de Showroom

Bij Floorplaza spectaculaire prijzen voor een trap renovatie

traprenovatie

Het interieur van een woning speelt een steeds bepalender rol wanneer het aankomt op het woongenot. Dit geldt ook voor het werkklimaat binnen een kantoorpand. Alle aspecten die een bijdrage kunnen leveren bij de totstandkoming van een uitgebalanceerd interieur worden dan ook meegenomen. Dat geldt sinds enkele jaren ook voor trappen. Dankzij traprenovatie van Floorplaza kan elke trap volledig aangepast worden aan de stijl van uw interieur. In plaats van een ‘storende factor’ verandert uw gerenoveerde trap in het stralende middelpunt van uw woning of kantoor. Om deze reden vindt er bij steeds meer woningen en kantoorpanden op grote schaal een trap renovatie plaats.

Bij Floorplaza al een complete traprenovatie vanaf € 995

In het recente verleden betaalde men voor een traprenovatie van een bestaande trap tot wel € 3.500,- Productinnovaties en innovatieve technieken hebben er voor gezorgd, dat Floorplaza al een trap renovatie kan aanbieden vanaf € 995 zonder dat aan de kwaliteit van het gebruikte materiaal concessies zijn gedaan. Bovendien is het scala keuzemogelijkheden enorm toegenomen. Zodat voor elk interieur een passende trap gemaakt kan worden die het interieur versterkt en aan het wooncomfort een toegevoegde waarde levert. Ook op een trap renovatie geeft Floorplaza een langdurige meerjarige garantie. Floorplaza kan dit doen, omdat zij werkt met duurzame hoog kwalitatieve materialen.

Bij Floorplaza In één werkdag een passende nieuwe trap

De ervaren woningrenovatie specialisten van Floorplaza geven in slechts één werkdag uw bestaande trap snel en vakkundig een complete metamorfose. Aan het einde van de werkdag beschikt u over een ‘nieuwe’ trap in de kleur die u wenst. En wellicht belangrijk voor de overlast. Dit gebeurt zonder hak- en breekwerk. Het zagen en schuren vindt in principe buiten plaats. Na de trap renovatie door Floorplaza heeft uw trap een uitstraling gekregen die perfect bij uw interieur past.

Voor meer informatie over trap renovatie of een vrijblijvende offerte belt u 030 – 290 1595 of kom eens langs in onze showroom te Utrecht. Stuurt u liever een mail, neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Afgeronde Projecten

Trap Renoveren

Afgeronde trap renovaties?

Bekijk hieronder Trap renovaties die wij al hebben uitgevoerd. Bekijk onze materialen en werkwijze in deze kleine fotoreportage.

Trap renovaties

Trap renovaties

Beoordelingen en Reviews

Bekijk hier wat andere klanten over onze service en werkzaamheden zeggen.

Back To Top