Floorplaza, ook voor parketvloer schuren!

Floorplaza is een veelzijdig bedrijf dat naast renovatie en verbouwing ook de aanleg en het onderhoud van houten vloeren tot zijn specialisaties mag rekenen. Tot onze vaste onderhoudsklussen behoort onder andere ook het schuren van parketvloeren. Dankzij de vakmensen van Floorplaza is uw parketvloer in een mum van tijd weer als nieuw.

Vakkundig en snel uw parketvloer schuren

Wanneer uw parketvloer opgeknapt moet worden of u er een andere uitstraling aan wilt geven, is het af te raden om het schuurwerk zelf te doen. Een parketvloer schuren moet namelijk secuur gebeuren en is specialistisch werk. U kunt dit daarom beter aan een vakman overlaten.

Floorplaza heeft professionele apparatuur waarmee een volledige parketvloer razendsnel schuren. Onze professioneel opgeleide vakmensen werken stofvrij en kunnen flexibel worden ingezet. Ze hebben slechts een dag nodig om uw parketvloer te schuren en deze van een compleet nieuwe look te voorzien. Uw ligt parketvloer is dan weer als nieuw.

Meer informatie?

Wilt u dat professionals uw parketvloer schuren? U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen voor uitvoerige informatie. Wanneer u het informatieformulier invult zult u binnen een dag een vrijblijvende offerte ontvangen.