wc renovatie Floorplaza

Wij verzorgen al enkele jaren renovaties en verbouwingen. Wij hebben in al deze jaren een ruime ervaring opgebouwd en willen dit graag aan u laten zien. In dit blog artikel zullen wij een renovatie van een toilet bespreken. Wij hebben het kleinste kamertje van deze woning aangepakt. De klant wilde haar toilet moderniseren. Op de foto aan de rechterkant kan u de beginsituatie van dit project zien. Vele toiletten in een jaren 70 woning ziet er zo uit. Wilt u meer weten of de verbouwing van deze ruimte, blijf dan dit artikel lezen.

Toilet renovatie – Halverwege de werkzaamheden

Toilet renovatie FloorplazaDe gehele ruimte is leeg gehaald. Alle tegels zijn van de muur afgehaald. Vervolgens is hij behandeld en zijn wij begonnen met het opbouwen van de ruimte. Het plaatsen van een nieuw waterreservoir en deze verbergen met een mooie voorzetwand. Alles wordt perfect aangesloten op de bestaande afvoer. Echter is het ook mogelijk om de ruimte compleet om te gooien, wij zullen dan het leidingwerk ook voor onze rekening nemen.

Nadat al het reservoir en leiding werk gecontroleerd is zijn wij begonnen met het opbouwen van de ruimte. Het betegelen van de ruimte. Het dicht maken van het waterreservoir en bouwen van de voorzetwand. De klant had gekozen voor grote 60 bij 60 tegels voor op de vloer en deze moesten door gelegd worden op de wand van het reservoir. Nadat al deze werkzaamheden afgerond zijn. Konden wij beginnen met de laatste fase.

eindresultaat WC renovatie Floorplaza

Floorplaza – Renovatie en verbouwingen – Eindresultaat

De wanden zijn betegeld en de vloertegels zijn geplaatst. Het nieuwe fonteintje is geplaatst en de afvoer is aangesloten. Het ophangen van de wc pot dient enkel nog te gebeuren. Dit was een van de laatste dingen voordat de ruimte opgeleverd kon worden. Heeft u vragen naar aanleiding van deze renovatie? Stel ze dan via onze contactpagina. Wilt u liever direct contact met ons opnemen om meteen uw werkzaamheden te bespreken, bel ons dan op: 030-290 1595. Wij staan altijd voor u klaar in onze Showroom in Utrecht. Heeft u onze speciale acties pagina al gezien?