Op zoek naar inspiratie voor uw badkamer? Vandaag vertellen we meer over de Scandinavische badkamer. Een Scandinavische badkamer straalt rust uit. Vooral naturel kleuren en materialen en het belangrijkste is: comfort. De combinatie van wit met hout staat centraal en vaak als aanvulling een extra kleur. Wij laten graag meer zien van deze populaire stijl.

Moodboards Scandinavische badkamer

Om tot rust te komen in uw badkamer, zijn kleuren en licht zeer belangrijk. Door het combineren van deze twee met een kleurtje is het zeker geen saaie badkamer. Bekijk de inspiratie hieronder en ontdek het zelf:

Scandinavische badkamer

Bron: Pinterest

Hout maakt het warm

Een houten badkamermeubel is niet weg te denken uit een Scandinavische badkamer. Dit is ook de meest eenvoudige manier om meer warmte toe te voegen aan de badkamer. Hout straalt rust en eenheid uit. Daarnaast geeft het een warme uitstraling.

Voeg contrast toe met zwarte kranen

Een zwarte kraan voegt contrast toe aan de badkamer. Dit komt veel voor in Scandinavische badkamers. Het zorgt niet alleen voor een contrast met de lichte kleuren en materialen, maar maakt de badkamer ook stijlvoller. Voeg zwarte details toe, zoals zwarte kranen, accessoires of een douchewand met zwart profiel. Bekijk onderstaande voorbeelden voor inspiratie.

Langskomen in de showroom?

Heeft u nog vragen naar aanleiding van het lezen van dit blog? Neem dan contact op met onze specialisten. We verwelkomen u graag in een onze showroom in Utrecht. Houd onze blog in de gaten voor inspiratie, acties en nieuws van Floorplaza. Elke maand publiceren wij een nieuwe blog die u verder kan helpen om uw huis tot uw droomhuis te maken.