Schildersbedrijf Utrecht – vakmensen voor vakwerk

Floorplaza is een totaalaanbieder van vakmensen binnen de bouw- en renovatiewereld. Zo hebben wij onder meer schilders in ons medewerkersbestand. De vakmensen die voor ons schildersbedrijf Utrecht werken zijn uitgebreid gescreend op hun ervaring en professionaliteit. Wij staan bekend om onze perfecte prijs kwaliteit verhoudingen en houden ons altijd aan de gemaakte afspraken.

Onderhoud door ons

Deuren, deurposten, raamkozijnen, schuttingen en ander hout dat zich aan de buitenzijde van uw huis bevindt, heeft regelmatig een opknapbeurt nodig. Schildersbedrijf Utrecht repareert en herstelt al uw buiten houtwerk en wanneer u het goed vindt houden wij het afgeleverde schilderwerk graag in onderhoud. Uiteraard kunt u eveneens op ons rekenen voor schilderwerk dat binnenshuis dient te worden uitgevoerd.

Schildersbedrijf Utrecht, ook bij nieuwbouw

Wij, Schildersbedrijf Floorplaza zijn niet alleen een uitstekend adres voor onderhoud aan bestaande huizen, wij werken ook mee aan de afwerking van nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden. Wij hebben naar volle tevredenheid samengewerkt met talloze opdrachtgevers. Als schildersbedrijf Utrecht hebben wij dan ook een goede naam opgebouwd en kunt u volledig op onze professionele kennis en kunde vertrouwen.

Een klus voor Floorplaza?

Wanneer u een binnen- of buitenklus voor ons heeft, kunt u op elk gewenst moment vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wanneer u het informatieformulier invult zult u binnen een dag een vrijblijvende offerte ontvangen.