Bent u op zoek naar een stijlvolle manier om uw kasten te voorzien van deuren? Bekijk dan eens onze schuifdeuren voor uw kasten. Samen met onze partner KastDeals ontwerpen wij scherp geprijsde kwaliteits schuifdeursystemen voor u op maat gemaakt. Wel 20% goedkoper dan bij de bouwmarkt! U mag meedenken in het ontwerpproces en uw wensen worden vanaf het begin serieus genomen. Zo kunt u het meubelstuk helemaal maken zodat het bij uw interieur past.

Hoe werkt het?

Voordat onze specialisten aan de slag gaan, is het van belang dat u uw wensen op een rijtje zet. Om hoeveel deuren gaat het? In welke ruimte moeten de deuren komen? Welke kleur wenst u? Daarna gaat u in gesprek met één van onze schuifdeur specialisten om uw wensen te bespreken. Wanneer het complete plaatje bekend is, gaan onze specialisten aan de slag: ze komen het opmeten, maken een totaalplaatje van uw wensen en na akkoord op de offerte worden de deuren gemaakt. Ten slotte komen ze de deuren netjes monteren, zodat u echt plezier van uw kastdeuren kunt hebben.

20% goedkoper dan bij de bouwmarkt

Schuifdeuren kunt u uiteraard ook bij de bouwmarkt kopen en daarna zelf monteren. Wanneer u handig bent, is dat voor u prima te doen. Echter, betaalt u voor diezelfde deur 20% meer bij een bouwmarkt dan bij ons. Waarom? Wij bieden u deze voordelige prijs, omdat wij rechtstreeks bij de fabrikant bestellen. Daarnaast bieden wij 010% maatwerk, zodat u garantie hebt dat de deur perfect op uw kast aansluit.

Hulp nodig bij het samenstellen van een schuifdeur?

Wanneer u het te spannend vindt om een schuifdeur zelf te ontwerpen, kunt u onze specialisten raadplegen. Ook kunt u op de website van KastDeals de schuifdeur helemaal samenstellen. Zo ziet u meteen wat u eventueel kan bestellen. Wij hopen dat dit u helpt bij het ontwerpen van uw droom schuifdeuren.

Langskomen in de showroom?

Heeft u nog vragen naar aanleiding van het lezen van dit blog? Neem dan contact op met onze specialisten. We verwelkomen u graag in een onze showroom in Utrecht. Houd onze blog in de gaten voor inspiratie, acties en nieuws van Floorplaza. Elke maand publiceren wij een nieuwe blog die u verder kan helpen om uw huis tot uw droomhuis te maken.