Professioneel bouwen? Timmerbedrijf Utrecht levert vaklieden!

Timmerbedrijf Utrecht is een onderdeel van bouwbedrijf Floorplaza. Aan ons bedrijf zijn een groot aantal medewerkers verbonden, die professioneel zijn opgeleid en de diverse disciplines van hun vakgebied tot in de puntjes beheersen. Bij timmerbedrijf Utrecht van Floorplaza krijgt u dus bekwame en ervaren timmerlieden met oog voor detail.

Floorplaza timmerbedrijf regelt uw complete renovatie

Een verbouwing of renovatie brengt in de meeste gevallen helaas meer werk met zich mee dan waar u in eerste instantie op had gerekend. Het is daarom raadzaam om niet alleen de verbouwing zelf, maar ook alle bijkomende zaken over te laten aan timmerbedrijf Utrecht. Wij maken onder meer een werkbare planning afgestemd op u agenda en verzorgen de tijdige aanlevering van het materiaal. Onnodige wachttijden tijdens de bouw zijn dus uitgesloten.

Nieuwbouwprojecten met timmerbedrijf Utrecht

Naast renovatie klussen neemt Floorplaza Utrecht natuurlijk ook projecten rond nieuw gebouwde woningen aan. Onze medewerkers kunnen razendsnel al het benodigde houtwerk plaatsen, waarbij een hoog kwaliteitsniveau in acht wordt genomen. Floorplaza ondersteunt en begeleidt deze werkzaamheden eveneens actief.

Timmerbedrijf Utrecht – offerte op maat of meer informatie

Om meer informatie op te vragen of om een karwei aan ons aan te bieden, neemt u via internet contact op mettimmerbedrijf Utrecht Floorplaza.

Wanneer u het informatieformulier invult zult u binnen een dag een vrijblijvende offerte ontvangen.

Natuurlijk kunt u persoonlijk contact met ons opnemen, zodat wij over uw plannen van gedachten kunnen wisselen. Wij delen graag al onze kennis!