Traprenovatie

al vanaf € 995!

Spectaculaire prijzen voor een traprenovatie bij Floorplaza.nl!

Het interieur van een woning speelt een steeds bepalender rol wanneer het aankomt op het woongenot. Dit geldt ook voor het werkklimaat binnen een kantoorpand. Alle aspecten die een bijdrage kunnen leveren bij de totstandkoming van een uitgebalanceerd interieur worden dan ook meegenomen. Dat geldt sinds enkele jaren ook voor trappen.

Dankzij traprenovatie van Floorplaza kan elke trap volledig aangepast worden aan de stijl van uw interieur. In plaats van een ‘storende factor’ verandert uw gerenoveerde trap in het stralende middelpunt van uw woning of kantoor. Om deze reden vindt er bij steeds meer woningen en kantoorpanden op grote schaal een traprenovatie plaats.

Complete traprenovatie kosten?
Bij ons al vanaf € 995!

In het recente verleden betaalde men voor een traprenovatie van een bestaande trap tot wel € 3.500,-. Productinnovaties en innovatieve technieken hebben er voor gezorgd dat de traprenovatie kosten flink ingeperkt konden worden. Zo kan Floorplaza een traprenovatie kan aanbieden al vanaf € 995,- zonder dat aan de kwaliteit van het gebruikte materiaal concessies zijn gedaan. Bovendien is het aantal keuzemogelijkheden enorm toegenomen. Zodat voor elk interieur een passende trap gemaakt kan worden die het interieur versterkt en aan het wooncomfort een toegevoegde waarde levert. Ook op een traprenovatie geeft Floorplaza een langdurige meerjarige garantie. Floorplaza kan dit doen, omdat zij werkt met duurzame hoogkwalitatieve materialen.

 

traprenovatie floorplaza

Verschillende soorten trappen:
is mijn trap geschikt?

Er bestaan verschillende soorten trappen: van een pvc vloeren trap tot een open trap en van een dichte trap tot een zwevende trap. Voor ons maakt het in principe niet uit wat voor trap u in huis heeft, want wij overleggen altijd goed van tevoren om fouten te voorkomen. Door onze jarenlange ervaring en kennis blijven wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Zo gingen wij eerder aan de slag met traprenovatie open trap. Wilt u weten of wij uw traprenovatie kunnen uitvoeren? Vraag gerust een vrijblijvend adviesgesprek aan. Wij helpen u graag!  

Traprenovatie nieuwe ideeën?

Tegenwoordig zijn er eindeloos veel mogelijkheden met uw trap. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een leren trapbekleding. Na de traprenovatie heeft u een stoere en stevige trap. Staat uw trap in het midden van de woning, dan kan u ervoor kiezen hem neutraal te bekleden of dezelfde kleur als de muren. Daarmee creëert u een nog grotere woonkamer.

Bij Floorplaza in één werkdag
een passende nieuwe trap

De ervaren woningrenovatie specialisten van Floorplaza geven in slechts één werkdag uw bestaande trap snel en vakkundig een complete metamorfose. Aan het einde van de werkdag beschikt u over een ‘nieuwe’ trap in de kleur naar wens. En wellicht belangrijk voor de overlast: dit gebeurt zonder hak- en breekwerk. Het zagen en schuren vindt in principe buiten plaats. Na de traprenovatie door Floorplaza heeft uw trap een uitstraling gekregen die perfect bij uw interieur past.

Traprenovatie ervaringen

Meerdere klanten gingen u al voor! Gelukkig kunnen wij zeggen dat zij allemaal tevreden genieten van hun vernieuwde trap en daar dagelijks nog met trots naar kijken. Zo renoveerden wij onder andere een vaste trap in één dag! Naast het uitzagen, schuren, en plaatsen van de traptreden, oliën wij ze ook in. Zo blijven de traptreden extra lang mooi en verzorgd. In de blog leest u meer over de traprenovatie ervaring van deze tevreden klant.

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m contact met je op!

 

Vragen of
meer informatie?

Voor meer informatie over traprenovatie of een vrijblijvende offerte belt u 030 – 290 1595 of kom eens langs in onze showroom te Utrecht. Stuurt u liever een mail, neem dan contact met ons op via de contactpagina.