Laat uw trap renoveren – geeft uw trap een tweede leven!

Als uw houten trap toe is aan onderhoud dan heeft Floorplaza een ruim pakket aan oplossingen en mogelijkheden voor u. Onze professioneel opgeleide vakmensen hebben de kennis en ervaring die nodig zijn om de renovatie of het opknappen van uw trap op de beste manier aan te pakken. Wanneer het goed moet gebeuren, laat u dus uw trap renoveren door Floorplaza.

>>KLIK HIER<< OM VERDER TE LEZEN OVER
TRAP RENOVEREN

Gehele of gedeeltelijke renoveren?

Bij Floorplaza kunnen wij uw complete trap renoveren of een deel ervan vernieuwen. Wij ontwerpen en vervaardigen zelf traptreden, zodat u uit een uitgebreide collectie kunt kiezen wat het best bij de rest van uw trap, uw vloer of het interieur van uw woning past. U kunt bij uw renovatie dus juist uniformiteit of contrast in uw huis creëren.

Om de overlast van onze werkzaamheden beperkt te houden, gaan onze medewerkers op grond van uw wensen voortvarend aan de slag. Door onze ervaring kunnen wij een volledige renovatie in één dag en voorzien van nieuwe treden in de overeengekomen afwerking.

Op korte termijn uw trap renoveren?

Wilt u dat wij uw trap aanpakken, neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige medewerkers of indien u wenst mag u het informatieformulier invullen voor het ontvangen van een scherpe offerte.

U zult binnen één dag van ons antwoord ontvangen.