Is uw trap toe aan een renovatie, of krijgt u een hele nieuwe trap in huis? Wij geven je de beste tips om de juiste trapbekleding te kiezen. Wanneer we het hebben over trapbekleding, dan zijn er vele soorten beschikbaar. Maar welke past het beste bij uw situatie en woonwensen? in dit blog nemen u mee in de vele opties. Lees snel verder.

De voordelen van trapbekleding

Met trapbekleding geeft u uw trap een geheel nieuw jasje. Daarnaast zorgt trapbekleding voor een veilige trap, je glijdt namelijk minder snel uit. Ook wordt de akoestiek verbeterd en is het geluiddempend. Namens onze specialisten het beste voordeel: het is in één dag klaar! Wij kunnen uw trap in een dag renoveren zodat hij er weer uitziet als nieuw. Interesse? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Uw trap in een geheel nieuw jasje met de vele opties

Wanneer u denkt aan trapbekleding, denkt u misschien al snel aan tapijt. Hoewel tapijt en trap eigenlijk niet zonder elkaar kunnen, is het ook mogelijk om covers op de trap te zetten. Hiermee creëert u een eigentijdse look, maar bovenal uw eigen look. Ook in tapijtsoorten zijn er vele mogelijkheden. Bijvoorbeeld de hoogpolig, laagpolig, bouclé, tapijt met een printje of klassiek, strak tapijt. Genoeg opties, maar wat zijn uw wensen?

Wilt u persoonlijk passend advies ontvangen?

U kunt bij ons terecht voor een eenvoudige klus tot een complexe traprenovatie. Onze specialisten zijn opgeleid en hebben al vele manuren gedraaid. Zij luisteren naar uw wensen, denken met u mee, maken afspraken en komen deze uiteraard na. Afspraak is afspraak bij Floorplaza. Wij adviseren u het beste in onze showroom, waarbij we ook gelijk graag de verschillende soorten tapijt laten zien. Via onze website maakt u gemakkelijk een afspraak voor een trapbekleding adviesgesprek.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over traprenovatie? Stel ze gerust. Met jarenlange ervaring bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u een afspraak maken met onze specialisten? Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte naar 030 – 290 1595 of vul ons contactformulier in.