Turnkey projecten komt veel voor in de nieuwbouw en verbouwing van woningen. De letterlijke vertaling is ‘sleutel op de deur’. Dit houdt in dat de opdrachtgever de complete bouw van een woning of ander gebouw overdraagt aan de opdrachtnemer. Heeft u een nieuwbouwhuis gekocht en wilt u alle zorg uit handen geven? Floorplaza kan u helpen! Neem onze ervaren en betrouwbare collega’s in armen. Zo hoeft u verder niks meer te doen.

Wanneer u start met een verbouwing levert dat veel stress op. Zeker als u verschillende partijen nodig hebt om de verbouwing te kunnen voltooien. Dit zorgt er ook voor dat de werkzaamheden langer duren dan gepland, en meestal ook een stuk duurder zijn. Dat wilt u toch niet? Het is ook onnodig, want de specialisten van Floorplaza helpt u kosteloos bij uw turnkey project.

Floorplaza als turnkey specialist

Onze specialisten geven gratis ondersteuning bij ieder turnkey project. Ongeacht de omvang van het project, kunnen onze ervaren specialisten gratis ondersteuning, begeleiding en uitvoering geven. Zit u midden in een turnkey project? Neem contact met ons op, wij helpen u graag. Ook denken wij mee in uw budget en tijdsplanning. Wanneer wij het turnkey project in handen nemen, zorgen wij ervoor dat het volgens budget en planning uitgevoerd wordt.

Wat doen wij bij een turnkey project?

Floorplaza neemt bij een turnkey project veel taken, verantwoordelijkheden en werkzaamheden uit handen. Werkzaamheden die onze specialisten kunnen oppakken zijn: het leggen van allerlei soorten vloeren, egaliseren van vloeren, stucwerk en sierpleister, electra, timmerwerkzaamheden, loodgieterswerkzaamheden. Maar ook schilderwerk, het plaatsen van een dakkapel, het uitvoeren van de uitbouw, het plaatsen van vloerverwarming, badkamer renovatie of een volledige renovatie van het huis. Ook kijken we naar de wet en regelgeving, de bestemmingsplannen en de richtlijnen van het budget.

Heeft u hulp nodig bij uw verbouwing?

Onze specialisten staan dagelijks voor u klaar. Met jarenlange ervaring als adviseur, begeleider en uitvoerende partner, kunt u vol vertrouwen uw project uit handen geven. Wilt u een afspraak maken met onze specialisten? Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte naar 030 – 290 1595 of vul ons contactformulier in.