Uitbouw woning gepland? Floorplaza helpt u graag bij de uitvoering!

Wanneer u het woonoppervlak van uw huis wilt uitbreiden, is Floorplaza u graag van dienst bij het realiseren van uw uitbouw woning. Onze firma heeft aan vele uitbouwprojecten gewerkt en is als totaalbedrijf in staat alle daartoe benodigde werkzaamheden uit te voeren. Onze professioneel opgeleide vakmensen kunnen de door u gewenste uitbouw woning in zijn totaliteit voor u uitvoeren en compleet opleveren.

Meer ruimte en woongenot dankzij uitbouw woning

Het uitbouwen van een woning vindt doorgaans plaats aan de woonkamer, de keuken of de aan-pandige garage van het huis. Bij ruimtegebrek of als een deel van de woning voor een ander doel bestemd wordt, kan het laten maken van een uitbouw woning dé oplossing zijn. Voor alle informatie en wetenswaardigheden kunt u met ons contact opnemen. Zo is er voor een standaard uitbouw woning op uw eigen grond is vaak geen vergunning nodig.

Floorplaza beschikt over vakmensen, middelen en hoogwaardig materieel om de bouw van uw uitbouw woning te verzorgen. Wij werken met deskundige vakmensen uit alle disciplines, waaronder metselaars, vloerenleggers, tegelzetters, stukadoors, loodgieters, elektriciens, timmerlieden en schilders. Floorplaza biedt volledige ondersteuning en begeleiding bij alle gewenste werkzaamheden.

Uitbouw woning, wij kunnen direct beginnen!

Wilt u uw huis laten uitbouwen voor een voordelige totaalprijs, dan kunt u nu online met ons in contact komen.

Wanneer u het informatieformulier invult zult u binnen een dag een vrijblijvende offerte ontvangen.

U mag natuurlijk ook persoonlijk contact opnemen. Wij delen graag onze kennis!