skip to Main Content
Levertijd 1 tot 2 weken! Uniek aanbod van Houten vloeren Scherpste prijsgarantie Kom langs in de de Showroom

Is uw houten vloer toe aan een opknapbeurt?

Wilt u uw vloer weer een frisse en trendy uitstraling geven? Wij kunnen als ´Utrecht houten vloeren schuren´ uw houten vloer binnen een dag opschuren en een totaal andere uitstraling geven. Van enkelvoudige olie afwerkingen tot modificeren en van borstelen tot stonewashed. Wij kunnen uw houten vloer al vanaf €14,95 inclusief alle materiaal een totale metamorfose geven.

vloeren schurenHet schuren en behandelen van uw houten vloer, lamel parket vloer en parketvloer is specialistenwerk. Voor de meeste doe-het-zelvers een moeilijke en tijdrovende klus waarvan het eindresultaat vaak te wensen overlaat. Regelmatig moet er zelfs daarna weer een vakman ingehuurd worden om de zaak te herstellen.

Schade aan uw vloer?

Wanneer u schade heeft aan uw parket vloer kunnen wij als´Utrecht houten vloeren schuren´ de reparatie ook voor u uitvoeren, dit kan dan meestal in het schuurwerk meegenomen worden. In veel gevallen kunt u met de door ons gemaakte factuur de schade aan uw vloer claimen bij uw verzekering. Wanneer u schade aan uw vloer heeft kunnen wij een offerte uitbrengen voor de reparatie.

 

Nadat de vloer geschuurd is kunt weer alle kanten op met de afwerking. U kunt uw vloer laten behandelen met oxidatieve olie, lak, hardwax olie, topcoat en allerlei soorten kleuren. U kunt in onze showroom in Utrecht bekijken welke mogelijkheden er zijn.

 

Voordelen van bij ´Utrecht houten vloeren schuren´ zijn:

  • Er wordt stofvrij geschuurd

  • Professionele apparatuur

  • Vakkundige parketteurs

  • Flexibel in planning

  • Ruim 250 soorten afwerkingen

  • Ter plekke de houten vloer kunnen bewerken, bijvoorbeeld borstelen en modificeren.

 • Ook na het werk staat de service hoog in het vaandel.

Back To Top