skip to Main Content
Levertijd 1 tot 2 weken! Uniek aanbod van Houten vloeren Scherpste prijsgarantie Kom langs in de de Showroom

Is uw houten vloer toe aan een opknapbeurt? Wilt u uw vloer weer een frisse en trendy uitstraling geven? Wij kunnen als ´Utrecht houten vloeren schuren´ uw houten vloer binnen een dag opschuren en een totaal andere uitstraling geven. Van enkelvoudige olie afwerkingen tot modificeren en van borstelen tot stonewashed. Wij kunnen uw houten vloer al vanaf €14,95 inclusief alle materiaal een totale metamorfose geven.

 

Het schuren en behandelen van uw houten vloer, lamel parket vloer en parketvloer is specialistenwerk. Voor de meeste doe-het-zelvers een moeilijke en tijdrovende klus waarvan het eindresultaat vaak te wensen overlaat. Regelmatig moet er zelfs daarna weer een vakman ingehuurd worden om de zaak te herstellen.

 

Wanneer u schade heeft aan uw parket vloer kunnen wij als´Utrecht houten vloeren schuren´ de reparatie ook voor u uitvoeren, dit kan dan meestal in het schuurwerk meegenomen worden. In veel gevallen kunt u met de door ons gemaakte factuur de schade aan uw vloer claimen bij uw verzekering. Wanneer u schade aan uw vloer heeft kunnen wij een offerte uitbrengen voor de reparatie.

 

Nadat de vloer geschuurd is kunt weer alle kanten op met de afwerking. U kunt uw vloer laten behandelen met oxidatieve olie, lak, hardwax olie, topcoat en allerlei soorten kleuren. U kunt in onze showroom in Utrecht bekijken welke mogelijkheden er zijn.

 

Voordelen van bij ´Utrecht houten vloeren schuren´ zijn:

  • Er wordt stofvrij geschuurd

  • Professionele apparatuur

  • Vakkundige parketteurs

  • Flexibel in planning

  • Ruim 250 soorten afwerkingen

  • Ter plekke de houten vloer kunnen bewerken, bijvoorbeeld borstelen en modificeren.

  • Ook na het werk staat de service hoog in het vaandel.

 

Back To Top