Visgraat vloer Kopen: de trend van nu | Floorplaza

visgraat vloer

Visgraat vloer

Visgraatvloeren zijn tegenwoordig populair en wij begrijpen heel goed waarom. In combinatie met een stalen deur maakt u uw inrichting strak en modern. Het brengt een luxe uitstraling aan in uw huis en het is tijdloos. In dit blog leest u over wat een visgraat vloer precies is en waar op te letten bij het aanschaffen ervan.

Diverse soorten visgraat vloer

Wanneer u een visgraat vloer wilt uitzoeken, waarschuwen wij u alvast: schrik niet van de vele mogelijkheden. Er zijn diverse soorten visgraat vloeren te kiezen. Wij hebben ze voor u op een rij gezet: traditioneel visgraatparket, walvisgraat en meer. Lees u van tevoren goed in en laat u goed informeren . Tevens adviseren wij van tevoren goed na te denken over de soort die u wilt. Wilt u ze in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom en krijg advies op maat.

Waar u rekening mee moet houden bij het kopen van een visgraat vloer

Elk huis heeft zijn eigen karakteristieke elementen. Heeft u bijvoorbeeld vloerverwarming? Dan is een houten visgraatvloer zeker een optie, maar het hout moet wel tegen de warmte van de vloerverwarming kunnen. Heeft u vloerverwarming? Bespreek dit dus wanneer u een vloer gaat bestellen.

Ook de inrichting van uw huis is iets waar u rekening mee moet houden. Heeft u ronde muren of een verhoging in de vloer?

Wat kost een visgraatvloer?

Een kant en klaar antwoord kunnen we u helaas niet geven. Het is afhankelijk van heel veel verschillende factoren. Het hangt af van de oppervlakte, het aantal vierkante meters, het soort visgaatvloer dat u wil en natuurlijk of er extra werk bij komt kijken. Bijvoorbeeld het egaliseren van de vloer.

Wil jij weten wat een visgaat vloer in uw huis mag kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Floorplaza.

Inspiratie voor uw nieuwe visgraat vloer?

Genoeg informatie over de belangrijkste punten bij het kiezen van een visgraat vloer. Het is tijd om u te inspireren met een aantal mooie beelden van visgraat vloeren. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. Zit er iets voor u tussen? Neem gerust een foto mee naar de showroom als u zich wilt laten informeren over visgraat vloeren.

Meer inspiratie voor uw huis?

Houd onze blog in de gaten voor inspiratie, acties en nieuws van Floorplaza. Elke maand publiceren wij een nieuwe blog die u verder kan helpen om uw huis tot uw droomhuis te maken.

 

visgraat vloer kopen
visgraat vloer bestellen