Vloerenbedrijf Arnhem – ruime keuze prachtige vloeren

Floorplaza is dé vloerenspecialist van Nederland. Wij hebben een grote sortering vloeren voor de scherpste prijzen. Vindt u dat uw interieur aan vernieuwing toe is of vertoont uw huidige vloer te veel slijtplekken? Dan komt u gewoon langs bij Floorplaza vloerenbedrijf Arnhem. Het leggen van uw nieuwe vloer voeren wij ook uit.

Houten vloeren bij vloerenbedrijf Arnhem

Wij Floorplaza Vloerenbedrijf Arnhem, kunnen vele soorten houten vloeren leveren en in uw huis aanbrengen. Wij verkopen onder meer robuuste eikenhouten vloeren in diverse variaties, vloeren bestaande uit gerookte houten planken maar ook voor vloerplanken van hout met een authentieke, oude uitstraling kunt u bij ons terecht. Vloerenbedrijf Arnhem heeft oud hout dat is gerookt, geborsteld, gecarboniseerd of hand geschraapt.

Behalve houten vloeren, heeft vloerenbedrijf Arnhem Floorplaza ook een uitgebreide collectie vloeren die gemaakt zijn van PVC en laminaat. PVC is bijzonder sterk en duurzaam, en ideaal om toe te passen bij vloerverwarming. Laminaat is vaak bedrukt met een houtnerf, daardoor eenvoudiger in onderhoud en minder duur dan echt hout.

Bestellen bij vloerenbedrijf Arnhem

Voor het plaatsen van een bestelling bieden wij u de mogelijkheid om online contact op te nemen d.m.v. het invullen van een contactformulier.

U zult dan binnen een dag een reactie van ons kunnen verwachten. Persoonlijk contact opnemen kan natuurlijk ook.Wij delen graag onze kennis.