Een nieuw jaar, een nieuwe trend! Vandaag in de spotlight: de vloeren. We nemen u mee in de vloeren trend van 2022 en welke vloeren je komend jaar veel gaat zien. Staat u op het punt uw vloer te vervangen of heeft u verhuisplannen? Lees dan snel verder!

1. De visgraatvloer

In heel veel huizen ligt-ie er al: de visgraatvloer. Dit is ook zeker dit jaar weer een zeer populaire vloer. Hij is tijdloos, klassiek, maar ook waanzinnig mooi. Van oudsher te vinden in kastelen en dure huizen, tegenwoordig toegankelijker gemaakt door goedkopere oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan een pvc-vloer gelegd in visgraatvloer. Bent u op zoek naar een strakke vloer, die makkelijk te combineren is met een moderne of industriële stijl? Kies de visgraat vloer. Hieronder vind je een aantal inspiratiebeelden.

visgraat

Bron: Pinterest

2. Natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen zorgen voor veel rust en sfeer in uw huis. Ze geven meer sfeer en warmte aan uw interieur en zorgen tegelijk voor meer evenwicht en rust. Een houten vloer is tijdloos, voelt fijn en kan goed in combinatie met vloerverwarming. Door uw woning te verduurzamen en te kiezen voor natuurlijke materialen, creëert u een heerlijke woning.

3. PVC vloeren

Dit jaar ziet u hem steeds vaker: de PVC vloer. Vorig jaar hebben wij veel PVC vloeren gelegd in huizen van bewoners die willen verduurzamen. De PVC vloeren worden steeds duurzamer geproduceerd. Ook makkelijk te combineren met vloerverwarming en in onderhoud. Zeker nu de houten vloer en de PVC vloer veel op elkaar lijken, is dit veel voordeliger dan een echte houten vloer. Uiteraard ook te leggen in visgraat patroon. Ideaal dus!

Nieuwe vloer kopen?

visgraatvloer

Wilt u een visgraat vloer of pvc vloer kopen, maar geen idee waar te beginnen? Wij nodigen u van harte uit om langs te komen in onze showroom. Daar zijn onze sp

ecialisten aanwezig om de verschillende mogelijkheden van pvc vloeren met u door te nemen. Ook horen zij graag uw wensen aan en denken ze mee in de mogelijkheden van uw woning of ruimte.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over de verschillende soorten vloeren? Stel ze gerust. Met jarenlange ervaring bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u een afspraak maken met onze specialisten? Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte naar 030 – 290 1595 of vul ons contactformulier in.