De werkzaamheden die wij verrichten zijn ontzettend verschillend. De ene dag kunnen wij bezig zijn met een robuuste houten vloer of een complete voorzet wand of schouw bouwen. De volgende dag kunnen wij laminaat leggen.  Floorplaza levert laminaat, pvc vloeren, houten vloeren en beton cire vloeren. Bekijk ons complete aanbod op de website onder het kopje “vloeren.

laminaat vloer Floorplaza leggenHieronder kan je meer informatie vinden over dit project. Deze vloer hebben wij in een dag voltooid. Wij hebben een complete woning voorzien van een nieuwe laminaat vloer. De vloer is afgewerkt met plak plinten. Wij hebben op dit moment een actie lopen, waarbij u korting krijgt op een laminaat vloer. U krijgt daarnaast ook 25 procent korting op het leggen van de vloer. Was u al op de hoogte van onze vernieuwde actiepagina?

ondervloer laminaatBeginsituatie – Leggen van de ondervloer

Zoals bij bijna alle vloeren beginnen wij in dit geval met het leggen van de ondervloer. Deze wordt zorgvuldig samen met de klant uitgekozen in onze showroom. Wij bepalen samen met de klant wat de meest geschikte ondervloer is. Woont u namelijk in een appartement waarbij u vloer moet voldoen aan bepaalde eisen die door de VVE zijn opgesteld, dan kunnen wij u hierover adviseren. laminaat vloer netjes afwerken

De Laminaat vloer volledig door gelegd

De laminaat vloer werd in dit geval door de gehele woning heen gelegd. De klant wilde overal dezelfde vloer hebben, dus wij hebben ervoor gezorgd dat alle hoekjes netjes werden uitgezaagd. De vloer wordt volledig uitgezaagd en netjes afgewerkt. Er wordt gewerkt met genoeg tussenruimte tot de wanden, omdat de vloer altijd nog gaat werken nadat hij is gelegd. Houdt hier altijd rekening mee tijdens het zelf leggen van een laminaat vloer.

Eindsituatie – Plinten opplakken en netjes achterlaten

Tijdens deze werkzaamheden hebben wij goed kunnen doorwerken. De klus was al binnen een dag voltooid. Bekijk hieronder nog enkele afbeeldingen van het eindresultaat, voor vragen kan u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen u altijd voorzien van een vrijblijvend advies en informatie.