Leggen houten vloer Essen

Sinds kort bespreken wij op de website werkzaamheden/ projecten die wij hebben uitgevoerd bij onze klanten. Hiermee willen wij de bezoekers van onze website meer informatie verschaffen over de uitgevoerde werkzaamheden. Alle besproken werkzaamheden zijn uitgevoerd door specialisten van Floorplaza. Wij hebben eigen vakmensen in dienst die wij inschakelen voor het plaatsen van Houten Vloeren. Heb je vragen over Houten vloeren of ons aanbod? Kom eens langs in onze Showroom!

Houten vloeren Floorplaza – Beginsituatie

De klant is bij ons in de showroom geweest, samen met een van onze verkopers is een prachtige vloer uitgekozen. Het type vloer dat de klant heeft uitgekozen is: Essen, deze vloer is door onze eigen fabriek geproduceerd. Vanaf het moment dat klant zijn keuze heeft gemaakt tot aan het leggen van de vloer komen er geen andere partijen aan te pas. Wij van Floorplaza staan garant voor topkwaliteit Houten vloeren. Wij hebben ontzettend veel vloeren op voorraad die wij binnen korte tijd kunnen leveren, kom langs in de showroom en laat je informeren. Na het vaststellen van het aantal vierkante meter kunnen wij aan de slag.

Houten vloer leggen floorplaza

Enkele belangrijke onderdelen zijn:

  • Ondervloer
  • Isolatie
  • Afwerkproducten
  • Plinten

Al deze onderdelen worden duidelijk uitgelegd en besproken tijdens je bezoek aan de showroom.

Halverwege de werkzaamheden

Wij hebben ongeveer 2 dagen nodig voor dit project. De gehele woning moest door gelegd worden bij deze klant. Het plaatsen van de vloer wordt zoveel als mogelijk stofvrij gedaan. De hebben een speciale stofzuiger die alle houtzaagsel opzuigt zodat het niet in je woning blijft hangen. Nadat de vloer is gelegd wordt hij mooi afgewerkt. De plinten worden geplaatst en dan komen wij alweer aan bij het laatste onderdeel.houten vloer floorplaza leggen

Eindresultaat houten vloer Essen

Nadat de gehele vloer en plinten gelegd zijn, kan de ruimte weer worden ingericht. De klant had gekozen voor een natuurlijke look, deze wordt speciaal voor de klant gemaakt. Heb je andere wensen of een speciale kleur ergens gezien? Laat het ons weten, wij gaan graag met je in gesprek om deze voor jou te produceren.

 

Plinten houten vloer eiken houten vloer leggen Houten vloeren Floorplaza