In dit artikel gaan wij een van onze specialismen uitlichten. Wij bieden renovlies behang aan, wij brengen dit professioneel aan en werken het vervolgens af met een mooie kleur naar keuze. In dit project moest er een extra kamer gecreëerd worden. De wanden moesten bekleed worden met glasvlies behang en afgewerkt worden met een witte verflaag.Plaatsen wand - Floorplaza

Floorplaza.nl bouw werkzaamheden – Beginsituatie

In dit project moest er een aparte ruimte gecreëerd worden. Deze ruimte zijn wij gaan opbouwen met gipsblokken. Zoals op de foto’s te zien is wordt dit uitermate vakkundig geplaatst. Met gebruik van de gipsblokken worden de ruimtes van elkaar gescheiden. Hiermee heeft de klant een extra kantoor gecreëerd in een grote loze ruimte.

Plaatsen tussenwand - FloorplazaHalverwege de werkzaamheden

Nadat alle gipsblokken geplaatst waren, zijn de geplaatste wanden behandeld. Dit is gebeurd met een voorstrijk. De blokken worden hiermee behandeld zodat de Glasvezelbehang goed en glad bevestigd kan worden. Door de voorstrijk worden alle oneffenheden weggewerkt en ontstaat er een erg strak eindresultaat.

Tijdens het aanbrengen van het renovlies behang worden alle hoeken meegenomen. Er wordt gezorgd dat het resultaat ontzettend strak wordt. Er zullen geen oneffenheden meer zichtbaar worden nadat het renovliesbehang is aangebracht.

Eindresultaat – Wand en Glasvezel behangaanbrengen Renovlies behang

Als het renovlies gedroogd is kan de wand direct gesaust worden. Dit kan in elke willekeurige kleur aangebracht worden. Het grote voordeel aan renovlies behang is dat je woning of kantoorruimte niet vochtig of ontzettend lang moet drogen voordat je het kan sausen.

Glasvezel behang kan na 24 uur al gesaust worden. In dit project zijn de wanden wit gesaust. Heb je vragen over het aanbrengen van glasvezel behang? Wil je nog meer referenties van ons ontvangen? Wij informeren je graag over onze prijzen en mogelijkheden. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Utrecht. Wij bieden ook compleet oplossingen aan, wil je een grote verbouwing uitvoeren of renovatie? Neem contact met ons op via: 030-2901595.

Gipsblokken wand FloorplazaGlasvezel behangGlasvezel behang Floorplaza
Renovlies behangRenovlies behang eindresultaatrenovlies behang