In deze blog serie zullen wij bespreken welke werkzaamheden wij de afgelopen tijd hebben uitgevoerd. Hiermee willen wij je een indruk willen geven wat wij mogelijk voor jou zouden kunnen betekenen. In deze serie laten wij zien wat de beginsituatie is en hoe het uiteindelijk is geworden. Heb je vragen over de uitgevoerde werkzaamheden of zou je advies willen over het resultaat? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie onderaan dit artikel. Wij hebben een traprenovatie uitgevoerd bij een klant van Floorplaza. Hieronder zal je de werkzaamheden kunnen bekijken en het eindresultaat.

Trap renovatie FloorplazaTraprenovaties Floorplaza – Beginsituatie

Een vaste trap die opgeknapt moest worden. Deze klus hebben wij in een dag uitgevoerd. De specialist beoordeeld de trap en kan ter plekke de treden op maat uitzagen. Op deze manier is er geen trap die wij niet kunnen aanpakken. Zoals op de foto te zien worden alle trede perfect op maat uitgezaagd en geplaatst.

Halverwege de Traprenovatie

Trap renovatie Floorplaza Na het uitzagen van de treden, worden deze vakkundig geplaatst. Ze worden vast gemaakt aan de bestaande trap. Wij maken gebruik van materialen die door onze eigen fabriek worden geproduceerd. Daarom zijn onze tarieven altijd erg scherp en kunnen wij bijna altijd voldoen aan jouw wensen. Heb je speciale wensen of een waanzinnig mooie trap gezien op Instagram of Pinterest? Neem hem mee naar onze showroom in Utrecht en bespreek de mogelijkheden met de verkoper.

Eindresultaat

Als alle treden geplaatst zijn worden ze geolied. Zo blijven de traptreden extra lang mooi en verzorgd. Heb je vragen over de uitgevoerde werkzaamheden? Wil je meer informatie over het uitvoeren van een traprenovatie bij jouw thuis? Neem contact met ons op of vul direct een offerte in op de traprenovatie pagina. Of aan de zijkant van de pagina, wij bieden ook de mogelijkheid om enkel via de mail of telefoon contact met ons op te nemen voor het bespreken van de eventuele offerte. Trap renovatie FloorplazaTrap renovatie Floorplaza Trap renovatie Floorplaza