Zoals de titelt aangeeft gaan wij het vandaag hebben over vloerverwarming. Wij leggen geregeld vloerverwarming in nieuwbouw woningen, maar ook in bestaande woningen. Vloerverwarming is niet enkel comfort, maar zorgt er voor dat u geen andere verwarmingselementen in die ruimte nodig heeft. Hierbij kan u denken aan de bekende verwarming aan de muur. Voor deze klus hebben wij vloerverwarming aangebracht in een kamer. Wij kunnen na het aanbrengen van de vloerverwarming adviseren over welke vloertype u het beste kan plaatsen om optimaal gebruik te maken van de warmte van de vloerverwarming. Bent u nog opzoek naar een geschikte vloer?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom in Utrecht. Met deze artikelen serie willen wij u een inkijkje geven wat wij voor u zouden kunnen betekenen. Wij hopen dat u een goede indruk krijgt van wat wij u kunnen bieden. Wilt u weten wat klanten over onze service zeggen? Bekijk onze beoordelingen pagina.

Vloerverwarming aanbrengen Floorplaza – Beginsituatie

Vloer verwarming wegfrezen

Vloerverwarming doet meer dan alleen uw koude voeten verwarmen en is zeker geen overbodige luxe.U kunt vloerverwarming combineren met een mooie houten vloer, laminaat, pvc en beton cire van Floorplaza. Wij beginnen met het wegfrezen van de banen waar de buizen in gelegd worden. Deze zorgen ervoor dat warmte goed verdeeld wordt en u overal de warmte goed voelt. Er kan een meting gedaan worden voor en na de vloerverwarming is aangebracht, zo heeft u een goed indruk hoe de warmte verdeeld wordt. Wij controleren voor u dat er geen warmte verlies is op bepaalde plekken. Uiteraard voorzien wij u van advies voor de plaatsing wat het meest geschikt is voor u vloer.

Halverwege de werkzaamheden – Eindresultaat

Nadat alles ruimtes gevuld zijn en alle banen gemaakt zijn. Kan de afwerking beginnen. Alles wordt netjes afgewerkt en verzorgt. Wij vullen de banen op en zorgen ervoor dat vloer vervolgens wordt bedekt. Heeft u nog geen vloer die ervoer gelegd kan worden, neem dan contact met ons op over de mogelijkheden. Bekijk hieronder de foto’s van het eindresultaat. Als u vragen heeft over deze werkzaamheden, kan dat via ons telefoonnummer of email adres. Als u liever persoonlijk contact heeft in de winkel? Kom dan langs in Utrecht.

Vloer verwarming aanbrengen Vloer verwarming aanbrengen Vloer verwarming aanbrengen Vloer verwarming aanbrengen