In dit project behandelen wij een woning, de woonkamer wordt volledig gerenoveerd door ons. In dit blog artikel bespreken wij alle uitgevoerde werkzaamheden stap voor stap. Wij zijn gespecialiseerd in een aantal werkzaamheden en kunnen u altijd ondersteunen en adviseren. Voor dit project hebben wij een gehele beneden verdieping van een woning voorzien van Glasvlies behang. Wij hebben de wanden vervolgens gesaust. Daarmee was het project nog niet voltooid, de kozijnen en deuren dienen ook nog voorzien te worden van een nieuwe verflaag. Bekijk hieronder de beginsituatie en uiteindelijk het eindresultaat.

Wanden gereed maken voor Glasvezel behang

glasvezel behang wanden gereed maken

De wanden worden gereed gemaakt voor het aanbrengen van Glasvezel behang. Alle oneffenheden worden weggehaald en glad gestreken, hiermee voorkomen wij dat er bubbeltjes of bobbels in het behang te zien zijn. Het Glasvlies behang dat wij gebruiken is van dusdanige dikke kwaliteit dat het bijna alle oneffenheden en kleine putjes wegdrukt. Alle materialen die wij gebruiken zijn van ontzettend goede kwaliteit.

aanbrengen Glasvlies behang

Aanbrengen Glasvlies behang

Nadat alle voorbereidingen zijn getroffen kan de fase van het aanbrengen van het glasvlies behang beginnen. Het wordt in lange banen aangebracht strak op de wand geplakt. Wij werken al voor slechts 16,95 euro per vierkanten meter. Dit is inclusief het sauzen van de wanden en aanbrengen van het behang. Nadat alles minutieus is nagekeken kan aan de volgende klus begonnen worden. Voor deze klus moesten wij de kozijnen, binnen deuren schilderen. De klant wilde alles helemaal vernieuwd en fris hebben.

Schilderen binnendeuren en kozijnen

Vervolgens konden wij beginnen aan het schilderen van de binnendeuren. Deze moesten mooi wit gemaakt worden zodat ze paste bij de nieuwe strakke wanden. Als laatste nog de kozijnen wit gemaakt en daarmee was deze opdracht weer succesvol afgerond. Wij hebben hier met ontzettend veel plezier aan gewerkt en zijn erg tevreden over het eindresultaat. Wilt u meer weten over onze service en mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wilt u eerst wat beoordelingen of reviews van Floorplaza doornemen, bekijk dan onze beoordelingen pagina.