Uw woning renoveren? Floorplaza allround bedrijf is uw partner

Een woning renoveren laat u het beste over aan een bedrijf dat zijn sporen op dit gebied verdiend heeft. U kunt er dan zeker van zijn dat de renovatie op een correcte manier wordt uitgevoerd en dat dit professioneel gebeurt. Uiteraard vertrouwt u dan op Floorplaza: u krijgt kwaliteit voor een eerlijke totaalprijs.

Van badkamer tot uitbouw

U kunt Floorplaza voor allerlei klussen benaderen. Wij voeren grote en kleine renovaties vlot uit, zoals het verbouwen van een badkamer, het maken van een uitbouw aan een keuken of het plaatsen van een dakkapel. Ook als u wilt dat de professioneel opgeleide vakmensen van Floorplaza een groter deel van uw woning renoveren, kan dit snel worden gerealiseerd.

Dankzij onze brede aanpak heeft u als opdrachtgever slechts met één bedrijf en één planning te maken. Floorplaza zorgt dat bij een woning renoveren alles in goede banen loopt, bestelt het benodigde materiaal én regelt de juiste vakmensen. Wij hebben onder meer vloerenleggers, stukadoors, metselaars, elektrotechnici, loodgieters en timmerlieden.

Informatie en prijsopgave

Neem dan vrijblijvend contact op voor een uitgebreide offerte. Wij delen graag onze kennis.