Uw woning verbouwen? Floorplaza is uw deskundige partner

Wanneer u plannen heeft om uw woning verbouwen, wilt u het liefst in zee gaan met professioneel opgeleide vakmensen die weten waar ze het over hebben. Floorplaza heeft op dit gebied zijn sporen verdiend. Wanneer u gebruik maakt van onze diensten weet u zeker dat uw woning verbouwen uitgevoerd wordt zoals gepland en opgeleverd wordt zoals gewenst! Dit alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Wij denken in mogelijkheden!

U woning verbouwen? Wij denken graag met u mee. Onze professioneel opgeleide vakmensen kunnen u adviseren, oplossingen bedenken en u inspireren met originele ideeën. Woning verbouwen is een ingrijpende gebeurtenis in uw privé situatie die niet in één dag te realiseren valt. Wij proberen daarom maximaal flexibel te zijn door onze planning aan die van u aan te passen. Wij hebben logistiek alles in eigen hand en kunnen daarom garanderen dat een afspraak werkelijk een afspraak is!

Eén aanspreekpunt

Wij zijn op alle terreinen thuis en kunnen onze medewerkers op ieder vlak inzetten. Dankzij onze brede aanpak heeft u als opdrachtgever slechts met één bedrijf en één planning te maken. Wanneer wij uw woning verbouwen leveren wij de gewenste kwaliteit materialen op de geplande tijd, zodat onze gekwalificeerde stukadoors, vloerenleggers, elektrotechnici, metselaars, loodgieters en timmerlieden gewoon hun werk kunnen doen en een perfecte verbouwing afleveren. Iedereen blij!

Wenst u meer specifieke informatie over woning verbouwen en wat wij voor u kunnen betekenen?

Neemt u dan vrijblijvend contact met ons deskundige team op. Wij vinden het leuk om u uitvoerig te informeren en helpen u graag verder.