Recensies

Zeer betrouwbare partij

Rated 5,0 out of 5
16 maart 2023

@ trappen compleet laten renoveren, uitstekend advies en super goede uitvoering. kleine aanpassingen zonder meerkosten. Werken zeer schoon en laten eea in top conditie achter. Wij zijn enorm content.

bas

Vakwerk !

Rated 5,0 out of 5
21 februari 2022

Wij hebben een onwijs mooie eiken houten trap gekregen van Floorplaza. Keurig aan de afspraken gehouden en ze kwamen zelfs terug voor een plintje die ons zelf niet lukte. Top bedrijf

Jill

Traprenovatie

Rated 5,0 out of 5
1 december 2021

We hadden vorig jaar (2020) al onze (dichte) trap naar de 1e etage laten renoveren, dit keer (november 2021) hebben we de (open) trap naar de zolderetage laten doen. Wat wij heel prettig vonden/vinden is dat je naar een locatie (Europalaan) kunt gaan en met echte mensen kunt spreken over wat er moet gebeuren. Vriendelijke en deskundige mensen bovendien. De renovatie zelf was in twee dagen gepiept, een open trap duurt altijd iets langer dan een gesloten trap, dat is na 1 dag al klaar. Erg tevreden over het eindresultaat en de wijze waarop de medewerker van Floorplaza zijn werk gedaan heeft. Complimenten!

Menno Kooreman

Gehele woning renoveren; stucwerk, schilderen, badkamer, diverse klussen

Rated 5,0 out of 5
5 april 2021

Wat een ontzettend goed vakwerk geleverd! Mijn gehele appartement laten strippen en weer opnieuw opbouwen;

Slopen diverse muren en kozijnen, stucwerk gehele woning, schilderen gehele woning, aanleggen vloerverwarming en leggen van beton ciré vloer, badkamerrenovatie, leidingwerk badkamer en keuken, tegelwerk.

Een geweldige klus in vlot tempo. Goede en heldere communicatie, goede prijs en bijzonder goed vakwerk.

Alles ziet er tiptop uit. Ben zeer tevreden over het werk.

Ervaring vanuit verleden is dat er altijd gedoe en achteraf flinke discussie kan ontstaan over uitgevoerde werkzaamheden of over de prijs. Deze vaklui leveren wat ze beloven en meer dan dat! Na 6 verbouwingen onderhand wel gewend aan broddel en half werk en vervelende gesprekken tijdens en na het werk. Maar deze mensen verstaan hun vak en zijn betrouwbaar. Doen wat ze beloven en dat is erg veel waard.

Grote aanrader!!

Kom kijken in mijn woning als je twijfelt.

Yvette Bergman

Traprenovatie, en vloerschuren en oliën

Rated 5,0 out of 5
24 februari 2021

Zowel de vloer als de trap zijn keurig netjes afgewerkt. Vriendelijke vakmensen! Ben zeer tevreden. Kan ze 100% aangeven!

Hilbertine Poell

Geen titel

Rated 0,0 out of 5
21 februari 2021

Anoniem

Geen titel

Rated 0,0 out of 5
21 februari 2021

Anoniem

Opnieuw Schuren en oliën vloer

Rated 4,0 out of 5
20 februari 2021

De gemaakte afspraken konden via internet snel worden gemaakt. Muhammer heeft de werkzaamheden perfect gedaan. Alleen werden plinten wat te snel aangepraat. Ik wilde gewoon de bestaande plinten laten zitten maar ze zouden eigenlijk weg moeten. Tijdens werkzaamheden heb ik nadrukkelijk te kennen gegeven geen nieuwe plinten te willen. Dit koste ons onnodig extra geld.

Bouke