AdobeStock 219424653

Bouw en Renovatie

AdobeStock 219424653

Floorplaza voor een zorgeloze bouw, verbouw en woning renovatie

Woningrenovatie specialist Floorplaza is gevestigd aan de meubelboulevard te Utrecht. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën worden vanuit deze centraal gelegen locatie de verbouw, bouw en woningrenovatie activiteiten gecoördineerd. Deze innovatieve manier van werken zorgt er voor, dat wij dit zeer efficiënt en gestructureerd kunnen doen. Dit komt bij een verbouw, bouw en woningrenovatie project tot uiting in het behalen van de afgesproken planning en het opleveren van een project voor het afgesproken budget. Wanneer u ons inschakelt voor een verbouw, bouw of woning renovatie project houden we de vinger aan de pols. Floorplaza geeft ondersteuning, begeleiding en uitvoering aan project opdrachten. Dit geldt zowel voor een klus als een complexe woningrenovatie.

Bij Floorplaza blijft uw bouw en woning renovatie project binnen budget

Bij Floorplaza is een afspraak een afspraak. Wanneer Floorplaza een budget voor een bouw, verbouw of woning renovatie project met u afspreekt wordt het project ook voor dit budget geleverd. Geen vervelende nacalculaties achteraf. Vanzelfsprekend zullen de kosten voor meerwerk wel in rekening worden gebracht. Deze zekerheid kan Floorplaza u geven, omdat wij gebruik maken van de nieuwste technologieën die dit inzichtelijk maken. Dit geldt ook voor de planning van een project. Dankzij onze innovatieve wijze van werken gaan er geen werkuren verloren. Floorplaza maakt optimaal gebruik van de beschikbare tijd. Floorplaza kunt u ook inschakelen voor de aankoop van producten en goederen. Door opdrachten te bundelen weten wij met grote regelmaat verrassende inkoopvoordelen te behalen.

AdobeStock 146288598
AdobeStock 146288598
AdobeStock 247128147 1

Floorplaza voor een eenvoudige klus tot een complexe woningrenovatie

Floorplaza kunt u voor alle werkzaamheden ‘in en om uw woning’ inschakelen. Floorplaza is uw aanspreekpunt en verantwoordelijk voor het beschikbaar stellen van de juiste vakmensen op de juiste plek op het juiste moment. Dat geldt ook voor de benodigde materialen.

Floorplaza begeleidt en voert de volgende bouw en renovatie werkzaamheden uit:

• Leggen van allerlei soorten vloeren
• Egaliseren vloeren
Stucwerk en sierpleister
• Timmerwerkzaamheden
Schilderwerkzaamheden
• Loodgieterwerk
Uitbouw
Dakkapellen
Vloerverwarming
Badkamerrenovatie
Vloerrenovatie
• Volledige renovatie Etc. etc.

AdobeStock 247128147

Heeft u binnenkort een vakman nodig of heeft u plannen voor een verbouwing of complete woning renovatie?

Bel dan voor een vrijblijvende afspraak 030 – 290 1595 of kom eens langs in onze showroom. Het realiseren van uw plannen is ons werk.