traprenovatie floorplaza

Dakkapel
plaatsen

traprenovatie floorplaza

Laat een dakkapel plaatsen die bij uw woning en wensen past

Wanneer u de zolderkamer van uw woning als slaapkamer of werkkamer wilt gaan gebruiken, maar deze zolderkamer als gevolg van uw schuine dak over te weinig praktische ruimte en daglicht beschikt, is een dakkapel plaatsen een uitkomst. Echter voordat u een dakkapel laat plaatsen is het van belang dat u eerst goed in kaart brengt wat uw specifieke wensen zijn. Hoeveel kastruime wilt u hebben? Wat wilt u op deze kamer voor meubels plaatsen? Blijft de zolderkamer over 5 jaar dezelfde functie vervullen of wordt de werkkamer in verband met toekomstige gezinsuitbreiding een slaapkamer? Als ervaren woningrenovatie specialist helpt Floorplaza u graag met het geven van een deskundig advies voor het plaatsen van een dakkapel op basis van uw wensen en de mogelijkheden die uw dak biedt.

Uw woning krijgt een meerwaarde wanneer u een dakkapel laat plaatsen

Om een dakkapel te plaatsen heeft u een omgevingsvergunning van uw gemeente nodig. Bovendien gelden er in verschillende gemeenten beperkingen ten aanzien van de grootte van een te plaatsen dakkapel. Dat geldt soms ook voor het type dakkapel dat de gemeente toestaat. Floorplaza helpt u hier graag mee. Als woningrenovatie specialist kan Floorplaza u ook van dienst zijn nadat de dakkapel geplaatst is. Floorplaza kan uw ruwe zolderkamer voor een gereduceerd tarief ‘omtoveren’ in de slaapkamer of werkkamer van uw keuze. Een ander bijkomend voordeel is, dat een professioneel geplaatste dakkapel de waarde van uw woning vergroot. Het is dus een uitstekende investering.

AdobeStock 201696747
AdobeStock 201696747
AdobeStock 233924318

Bij Floorplaza een duurzame dakkapel voor een aantrekkelijke prijs

Floorplaza heeft vele jaren ervaring met het plaatsen van duurzame dakkapellen. De specialisten van Floorplaza weten hoe ze uw persoonlijke wensen het beste tot hun recht kunnen laten komen. Overweegt u om een dakkapel te plaatsen? Neem dan voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek met de ervaren specialisten van Floorplaza contact met ons op en bel 030 – 290 1595 of stuur een e-mail naar contact.

AdobeStock 233924318

Advies nodig of een
project bespreken?

Door jarenlange ervaring in begeleiding, advies en uitvoering hebben wij ons kunnen specialiseren op alle fronten. Onze expertise en knowhow zijn de sleutel om van elk project een succes te maken. Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte 030 – 290 1595 of stuur een e-mail naar contact.