skip to Main Content
Levertijd 1 tot 2 weken! Uniek aanbod van Houten vloeren Scherpste prijsgarantie Kom langs in de de Showroom

Floorplaza de sleutel voor een zorgeloze verbouwing en woning renovatie

turnkey-floorplazaBij vrijwel elke verbouwing of woningrenovatie ontstaat stress, omdat de werkzaamheden vaak niet volledig naar wens en aaneengesloten worden uitgevoerd. Het resultaat is dat een verbouwing of woningrenovatie niet alleen langer duurt dan gepland, maar meestal ook een stuk duurder uitvalt. En dat is volkomen onnodig, wanneer u weet dat u kosteloos de ervaren specialisten van Floorplaza kunt inschakelen. Floorplaza geeft namelijk ongeacht de omvang van een project gratis ondersteuning, begeleiding en uitvoering aan Turnkey projecten. Heeft u een bestaand pand dat u binnenshuis wilt laten renoveren of een nieuwbouwproject dat geheel naar wens moet worden opgeleverd? Neem dan contact op met Floorplaza. Floorplaza maakt van uw verbouwing of woningrenovatie een Turnkey project, dat volgens budget en binnen de gestelde tijdsplanning wordt uitgevoerd.

Turnkey projecten van Floorplaza maken van uw renovatie een feestje

Hoe komt een succesvol Turnkey project in het kort tot stand? Samen met u brengen wij de renovatie- of bouwwerkzaamheden die u wilt laten uitvoeren gedetailleerd in kaart. Alle aspecten komen aan bod zoals: uw persoonlijke voorkeuren en wensen, materialen, meubelen, accessoires, beschikbare budget en tijdsplanning. Op basis hiervan ontvangt u een gedetailleerde planning met kostenoverzicht. Wanneer u hier mee akkoord gaat, gaan wij conform de afgesproken planning aan de slag. U overhandigt de sleutel aan Floorplaza en hoeft zich over de verbouwing of woning renovatie geen zorgen te maken. Wij zijn verantwoordelijk voor het beschikbaar stellen van de juiste vakmensen op de juiste plek en op het juiste moment, net als alle benodigde materialen. Het hele project ligt in handen van uw vaste aanspreekpunt bij Floorplaza en dat scheelt behoorlijk in tijd, kosten en stress! Wanneer de woningrenovatie, verbouwing of klus klaar is, ontvangt u de sleutel terug. U hoeft deze alleen nog maar om te draaien. De term ‘Turnkey project’ is hier van afgeleid.

Floorplaza begeleidt en voert de volgende renovatie en bouwwerkzaamheden uit:

> Leggen van allerlei soorten vloeren > Egaliseren vloeren
> Stucwerk en sierpleister > Timmerwerkzaamheden
> Electra > Loodgieterswerkzaamheden
> Schilderwerk > Maken uitbouw
> Dakkapellen > Vloerverwarming
> Badkamerrenovatie > Volledige renovatie

> Levering en leggen van allerlei vloeren af fabriek
> Levering en plaatsen van kasten en schuifdeuren opmaat af fabriek

Door jarenlange ervaring in begeleiding, advies en uitvoering hebben wij ons kunnen specialiseren op alle fronten. Onze expertise en knowhow zijn de sleutel om van elk Turnkey project een succes te maken. Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte 030 – 290 1595 of stuur een e-mail naar contact.

Back To Top