AdobeStock 437574958

PVC
vloeren

AdobeStock 437574958

Vraag naar duurzame
PVC vloeren stijgt explosief

Particulieren en bedrijven hebben sinds enkele jaren de ongekende mogelijkheden en eigenschappen van PVC vloeren ontdekt. PVC vloeren zijn namelijk bijzonder duurzaam, hebben een hoge slijtageweerstand, zijn zeer krasbestendig en geluiddempend en kennen een ruim aanbod aan kleuren en patronen. PVC vloeren zijn bovendien onderhoudsvrij en eenvoudig te reinigen. De huidige collecties PVC vloeren van Windmöller Flooring en Floorplaza zijn niet alleen hip en trendy, maar hebben voor elke ruimte een PVC vloer die het interieur volledig tot haar recht laat komen. Met de huidige collectie PVC vloeren van Windmöller Flooring kunt u een PVC vloer laten maken die nauwelijks te onderscheiden valt van een houten of natuurstenen vloer.

PVC vloeren winnen steeds meer terrein op traditioneel parket en laminaat

Vanwege de fantastische eigenschappen van PVC vloeren en de vele mogelijkheden kiezen steeds meer particulieren en bedrijven voor PVC vloeren. Zo zijn PVC vloeren uitermate geschikt om op vloerverwarming gelegd te worden. PVC heeft namelijk de eigenschap dat het uitstekend warmte geleid. Dit komt het wooncomfort in hoge mate ten goede. Eigenlijk durven we te stellen, dat PVC vloeren alleen maar voordelen bieden. De enige voorwaarde voor PVC vloeren is dat de ondervloer, waarop een PVC vloer gelegd moet worden, egaal en horizontaal is. Wanneer dit niet het geval is kunnen wij uw ondervloer door onze vakbekwame medewerkers laten egaliseren. Op PVC vloeren wordt een garantie gegeven van 10 tot 20 jaar. De duur van de garantie hangt af van de soort PVC vloer die u koopt.

AdobeStock 421217889
AdobeStock 421217889
AdobeStock 368622131

PVC Vloeren van Floorplaza zijn multifunctioneel toe te passen

PVC vloeren van Floorplaza beschikken over geweldige eigenschappen. Ze zijn niet alleen modieus en ijzersterk, maar zijn ook nog eens multifunctioneel toe te passen. Zo mogen onze PVC vloeren zelfs gelegd worden in badkamers en vochtige ruimtes en mag er zelfs een combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling worden toegepast. Kortom, het is dan ook niet zo verbazingwekkend, dat u op een steeds grotere schaal bij zowel particulieren als bedrijven PVC vloeren tegenkomt.

AdobeStock 368622131

Onze merken

Meer informatie
of heeft u vragen?

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte 030 – 290 1595 of kom eens langs in onze showroom en laat u net als vele andere klanten aangenaam verrassen.