AdobeStock 97710302

Schilder
werk

AdobeStock 97710302

Voor schilderwerk kunt u bij ons terecht. Hebben uw wanden, kozijnen, deuren of trap een nieuwe look nodig? Wij kunnen met u een kleur samenstellen en deze aanbrengen op de gekozen oppervlakte. Onderaan de pagina willen wij u een indruk geven van de reeds afgeronde projecten.

Waarom kiezen voor schilderwerk bij Floorplaza?

Z

We gebruiken uitsluitend  A-kwaliteit producten

Z

U wordt volledig ontzorgd, wij managen het hele project van start tot oplevering

Z

Scherpe prijzen

Z

Ervaren professionals

Binnenschilderwerk

Het onderhouden van het schilderwerk dient eens in de zoveel jaar te gebeuren. Het schilderen van uw woning of andere onderdelen van uw huis is een dankbare klus. Het eindresultaat zal u altijd voldoening geven. Als u graag voor kwaliteit wilt gaan, schakel onze specialisten dan in. Neem direct contact met ons op via het formulier op onze contactpagina. Wij adviseren u eens in de 8 jaar een grote onderhoudsbeurt van het schilderwerk te laten uitvoeren. Bepaalde onderdelen in uw woning zijn iets kwetsbaarder en kunnen vaker aan onderhoud toe zijn. U kan hierbij denken aan de trap of de deuren van uw woning. De minder kwetsbare onderdelen kan u eens in de 8 jaar voorzien van een nieuwe verflaag. Hiermee beschermt u tevens het hout. 

  • Wanden
  • Kozijnen (binnen)
  • Deuren
  • Plafond
  • Trap

 

Maatwerk

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en denken graag met u mee. Wij kunnen voor elke klus maatwerk leveren. Voor wat betreft het binnenschilderwerk kunnen wij het schilderwerk verzorgen van alle ondergronden. Het sauzen van net gestucte wanden of het sauzen van wanden die door ons zijn behangen met glasvezel behang, kunnen wij voor u verzorgen. Als u specifieke wensen heeft of een speciale kleur of stijl zou willen,  wij adviseren u graag in onze showroom in Utrecht.

AdobeStock 216970582
AdobeStock 216970582
AdobeStock 281096264

Buitenschilderwerk

De buitenzijde van uw woning heeft vaker onderhoud nodig. De buitenkant heeft meer last van verschillende weersinvloeden. Deze kunnen de verflaag aantasten en ervoor zorgen dat het schilderwerk er grauw uitziet. Wij adviseren dat het buitenschilderwerk eens in de 5 jaar aangepakt wordt. Wij kunnen voor u al het schilderwerk aan de buitenkant van uw woning aanpakken. Enkele onderdelen daarvan zijn:

  • Gevel
  • Dakgoten
  • Kozijnen
  • Deuren

Voor het schilderen van de buitenzijde van uw woning maken wij altijd gebruik van de beste producten. Na het uitvoeren van het schilderwerk zal u direct kunnen genieten van het prachtige eindresultaat. Als u specifieke wensen heeft voor de uit te voeren klus, neem dan contact met ons op. In samenspraak met ons is bij Floorplaza alles mogelijk. Heeft u een nieuwbouw woning gekocht en wilt u advies over de mogelijkheden van de wandafwerking? Wij hebben een speciale pagina met meer informatie over de mogelijkheden.

AdobeStock 281096264

Advies
nodig?

Als u het formulier aan de op de contactpagina invult nemen wij contact met u op. U mag altijd langs komen in onze showroom voor advies op maat.