Wandafwerking

Wandafwerking nodig? Heeft u een nieuwbouw woning gekocht of een bestaande bouw. Wij kunnen u adviseren om de beste afwerking voor uw muren te selecteren. Wij maken van elke betonnen muur een strakke wand.

De kleuren en dessins van muren bepalen voor een belangrijk deel de sfeer van het interieur. Daarom zijn kleuren van ons totale assortiment uitstekend op elkaar afgestemd.

Wij bieden u keuze uit behang, houtwanddecoratie, pvc wanddecoratie, totale wand sfeerfoto of schilderij, stucwerk, sierpleister, spachtelputz, allen in een exclusief assortiment. Natuurlijk in alle denkbare kleuren en designs.

Wij kunnen uw wanden al bekleden vanaf €12,95/m2!

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m contact met je op!

Renovlies behang

Renovlies behang kan op bijna elke ondergrond geplakt worden. In de volksmond staat het ook bekend als glasvlies behang en glasvezel behang.

Rustiekputz

Rustiekplutz is een grovere vorm van sierpleister dan Spachtelputz. Deze vorm van sierpleister heeft een grovere structuur en een tijdloze uitstraling.

Spachtelputz

Spachtelputz dat is een sierpleister die aangebracht wordt op de wanden in een laag van gemiddeld 1 tot 4 millimeter. De dikte van de laag wordt bepaald door de grote van de korrels

Sierpleister

Het aanbrengen van sierpleister duurt iets langer. Voordat de wanden bewerkt kunnen worden moeten ze voorbehandeld worden. Ze worden voor gestreken met primer.

Granol

Granol dat is een stuk goedkoper dan de bijvoorbeeld beton Cire. Dit is een van de oudste stuc vormen.

Advies
nodig?

Als u het formulier aan de op de contactpagina invult nemen wij contact met u op. U mag altijd langs komen in onze showroom voor advies op maat.