traprenovatie floorplaza

Renovlies
behang

traprenovatie floorplaza

Wat is renovlies behang?

Renovlies behang, ook wel glasvezelbehang of glasvliesbehang genoemd, is de manier voor een gladde en strakke afwerking van uw muren. Bij renovlies behang is de structuur van het behang niet zichtbaar, uw muren zijn glad en egaal. Dit komt omdat het nieuwe renovlies behang meer vezels bevat dan het oude renovlie. Hierdoor geeft het dezelfde optische uitstraling als echt stucwerk. Het verschil met stucwerk is dat dit een stuk goedkoper is, er geen kans is op scheurvorming en men niet hoeft te wachten op het drogen van stucwerk. Nadat het renovlies behang is aangebracht kan het direct worden afgewerkt in alle denkbare kleuren.

Strakke en egale wanden

Onze klanten willen vaak graag weten of ze naden zien of oneffenheden? Na het aanbrengen van het renovlies behang zullen alle naden afgekit worden en alle oneffenheden worden weggewerkt. Het materiaal is een stuk dikker dan normaal behang en daardoor ontzettend duurzaam en slijtvast. Als u het renovliesbehang nadat het aangebracht is langer wilt beschermen, kan u het sauzen. Wij raden onze klanten altijd aan om het renovliesbehang te sauzen. Zo kan u vlekken erg gemakkelijk vanaf vegen. 

Renovlies behang nieuwbouw woning

U heeft een nieuwbouw woning waarvan de wanden behangklaar zijn opgeleverd? U wilt het liefst hele strakke gestucte muren, maar bent bang dat de woning nog werkt waardoor er krimpscheuren kunnen ontstaan. Dan is glasvezelbehang de ideale oplossing.

WhatsApp Image 2018 07 16 at 14.23.25
WhatsApp Image 2018 07 16 at 14.23.25
WhatsApp Image 2018 07 16 at 14.23.18

Verschil tussen Glasvezel behang en Renovlies behang

Onze voorkeur heeft renovlies, dit is een soort papier dat milieu vriendelijk is. Renovlies dat werkt bijna net zoals behang en wordt op de muur geplakt. Het is een laagje voor de muur waardoor oneffen heden en scheuren niet zichtbaar zijn. Glasvezel is een groot vlak wat opgebouwd is uit verschillende vezels en vibers en deze kan geleverd worden in verschillende structuren. Glasvezelbehang wordt op de muur geplakt en vormt vervolgens een geheel met de muur. Hierdoor zijn scheuren en oneffenheden sneller zichtbaar door het behang heen. Daarom gaat onze voorkeur uit naar Renovlies behang, zeker voor nieuwbouw woningen. Heeft u onze pakketten al gezien? Als u drie verschillende werkzaamheden afneemt krijgt u 10% korting van ons.

En hoe zit het met jaren ‘30 woningen?

Renovlies bestaat al heel lang en werd vroeger juist veel toegepast bij renovaties. Heeft u bijvoorbeeld een jaren ‘30 woning en zijn uw muren aan vernieuwing toe? Kies dan voor renovlies (vroeger renovatievlies genoemd). Voor het plakken van het vlies schuren en plamuren we de wanden voor een mooi en glad eindresultaat.

WhatsApp Image 2018 07 16 at 14.23.18

De voordelen van renovliesbehang

Allereerst is renovliesbehang enorm sterk behang waarmee wij naadloze afwerking van uw wanden 
kunnen garanderen. De kans op scheuren en andere oneffenheden worden verkleind én het is brandveilig. Daarnaast is het goedkoper dan stucwerk en ook nog een sneller droog.

De voordelen op een rij

Z

Snel resultaat door geen lange droogtijden

Z

De aangebrachte vlies kan al na 24 uur worden afgewerkt met muurverf

Z

Scheur overbruggend

Z

Geheel naadloos te verwerken

Z

Goedkoper dan Stucwerk

Z

Af te werken in iedere gewenste kleur

Advies
nodig?

Als u het formulier op de contactpagina invult nemen wij contact met u op. U mag altijd langs komen in onze showroom voor advies op maat.