skip to Main Content
Levertijd 1 tot 2 weken! Uniek aanbod van Houten vloeren Scherpste prijsgarantie Kom langs in de de Showroom

Renovlies behang is meestal zonder structuur en is naadloos en heel strak aan te brengen. Hierdoor geeft het dezelfde optische uitstraling als echt stucwerk. Het verschil met stucwerk is dat dit een stuk goedkoper is, er geen kans is op scheurvorming en men niet hoeft te wachten op het drogen van stucwerk. Nadat het renovlies behang is aangebracht kan het direct worden afgewerkt in alle denkbare kleuren.

Renovlies behang – Strakke wanden

Onze klanten willen vaak graag weten of ze naden zien of oneffenheden? Na het aanbrengen van het Renovlies behang zullen alle naden afgekit worden en alle oneffenheden worden weggewerkt. Het Renovlies behang wordt in de volksmond ook wel Glasvezelbehang genoemd. Het materiaal is een stuk dikker dan normaal behang en daardoor ontzettend duurzaam en slijtvast.

U heeft een nieuwbouw woning waarvan de wanden behangklaar zijn opgeleverd? U wilt het liefst hele strakke gestucte muren, maar bent bang dat de woning nog werkt waardoor er krimpscheuren kunnen ontstaan. Dan is glasvezelbehang de ideale oplossing.

De voordelen van glasvezelbehang:

  • Snel resultaat door geen lange droogtijden
  • De aangebrachte vlies kan al na 24 uur worden afgewerkt met muurverf
  • Scheur overbruggend
  • Geheel naadloos te verwerken
  • Goedkoper dan Stucwerk
  • Af te werken in iedere gewenste kleur

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of offerte over de mogelijkheden. Wilt u wat voorbeelden ontvangen van wanden die wij behangen hebben dan kunnen wij deze digitaal aanleveren.

Hieronder hebben wij een verzameling gemaakt van projecten die wij hebben voltooid. Als u meerdere project referenties zou willen bekijken, houdt dan onze blog pagina of sociale media in de gaten.

Afgeronde Projecten

Back To Top