AdobeStock 146288598

Compleet
pakket Floorplaza

AdobeStock 146288598
Floorplaza is de specialist als het gaat om vloeren, wandafwerking, traprenovatie en totaal renovaties in uw woning. Onze vak bekwamen projectleiders, vloerenleggers, stukadoors, schilders, behangers en tegelzetters maken uw project tot een succes. Floorplaza is lid van NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven), hiermee bent u verzekerd van vakkundig werk en garantie.

Bij Floorplaza kunt u terecht voor alle bovenstaande werkzaamheden. Wilt u liever alle zorgen van een stressvolle verbouwing uit handen geven? Wilt u direct een totaalprijs voor alle werkzaamheden? Geen probleem, u kunt bij ons terecht voor de gehele verbouwing en wij bieden u graag een totaalpakket aan. Dit is niet alleen geschikt voor nieuwbouw woningen, maar ook voor bestaande woningen. Met dit pakket ontvangt u direct 10% korting. Alle prijzen van Floorplaza zijn ontzettend scherp. Op deze pagina staan enkele voorbeelden van complete pakketten, zodat u direct alle mogelijkheden kunt zien. Wilt u liever een offerte op maat? Neem dan contact met ons op via het formulier op deze pagina.

Compleet Pakket Floorplaza

Met het complete pakket van Floorplaza hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Wij kunnen elke klus voor u uit handen nemen. Heeft u een nieuwe woning gekocht waarvan u de wanden wilt stuccen of schilderen? Wilt u een nieuwbouw woning kopen, maar weet u niet zo goed wat een verbouwing of afwerking van uw woning gaat kosten? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek en advies. Hieronder staan enkele werkzaamheden. Staat uw klus hier niet bij? Wij staan voor u klaar in onze showroom voor een passend persoonlijk advies.

 

  • Vloer (PVC/Laminaat of Hout)
  • Renovlies behang/Glasvezelbehang met afwerking en sauzen
  • Trap renovatie PVC of eiken overzettreden incl. montage.
  • Stucwerk
  • Schilderwerk
  • Overige werkzaamheden?
  • Bij afname van minimaal 3 verschillende items krijgt u 10% korting
AdobeStock 451273894
AdobeStock 451273894

Totaalpakket Floorplaza (Eengezinswoning)

Bij Floorplaza nemean wij alle zorgen uit handen. Heeft u een nieuwe woning gekocht? Waar nog veel dingen moeten gebeuren? Wilt u weten wat een pakket kost, bekijk hieronder een voorbeeld berekening. Wij bieden een turnkey oplossing aan waarbij wij in een keer alle zorgen uit handen nemen. Binnen dit pakket verrichten wij de volgende werkzaamheden: Aanbrengen van renovlies behang, leggen van een PVC vloer op de beneden verdieping en het leggen van een laminaatvloer op de eerste verdieping en hal. Hieronder een voorbeeld berekening zodat u een inzicht heeft in wat het ongeveer gaat kosten:

Voorbeeld pakket
Eengezinswoning

Prijs

Aantal

Eenheid

Totaal = 9952 euro

Inclusief 10% pakketkorting

Renovlies behang aanbrengen en sauzen

€ 22,95

170

m2

€ 3.901,50

Lamel parket Eiken woonkamer, hal en keuken inclusief leggen

€ 85,-

50

m2

€ 4.250,-

Laminaat slaapkamers, hal en zolder inclusief leggen

€ 29,95

60

m2

€ 1.797,-

Traprenovatie eiken overzet treden inclusief montage

€ 135,-

12

treden

€ 1.497,-

Droogloopmat

€ 150,-

1

stuk

€ 150,-

Totaalpakket Floorplaza (Appartement)

Bij Floorplaza nemen wij alle zorgen uit handen. Wij bieden een turnkey oplossing aan waarbij wij in een keer alle zorgen uit handen nemen. Binnen dit pakket verrichten wij de volgende werkzaamheden: Aanbrengen van renovlies behang, leggen van een PVC vloer op de beneden verdieping en het leggen van een laminaatvloer op de eerste verdieping en hal. Hieronder een voorbeeld berekening zodat u een inzicht heeft in wat het ongeveer gaat kosten:

Voorbeeld pakket
Appartement

Prijs

Aantal

Eenheid

Totaal = € 8.954,-
inclusief 10% pakketkorting

Renovlies behang aanbrengen en sauzen

€ 22,95

170

m2

€ 3.901,50

Visgraat PVC vloer woonkamer inclusief leggen

€ 85,-

50

m2

€ 4.250,-

Laminaat slaapkamers en hal inclusief leggen.

€ 29,95

60

m2

€ 1.797,-