skip to Main Content
Levertijd 1 tot 2 weken! Uniek aanbod van Houten vloeren Scherpste prijsgarantie Kom langs in de de Showroom

Floorplaza is de specialist als het gaat om vloeren, wandafwerking, traprenovatie en totaal renovaties in uw woning. Onze vak bekwamen projectleiders, vloerenleggers, stukadoors, schilders, behangers en tegelzetters maken uw project tot een succes. Floorplaza is lid van NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven), hiermee bent u verzekerd van vakkundig werk en garantie.

Bij Floorplaza kunt u terecht voor alle bovenstaande werkzaamheden. Wilt u liever alle zorgen van een stressvolle verbouwing uit handen geven? Wilt u direct een totaalprijs voor alle werkzaamheden? Geen probleem, u kunt bij ons terecht voor de gehele verbouwing en wij bieden u graag een totaalpakket aan. Dit is niet alleen geschikt voor nieuwbouw woningen, maar ook voor bestaande woningen. Met dit pakket ontvangt u direct 10% korting. Alle prijzen van Floorplaza zijn ontzettend scherp. Op deze pagina staan enkele voorbeelden van complete pakketten, zodat u direct alle mogelijkheden kunt zien. Wilt u liever een offerte op maat? Neem dan contact met ons op via het formulier op deze pagina.

Compleet Pakket Floorplaza

Met het complete pakket van Floorplaza hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Wij kunnen elke klus voor u uit handen nemen. Heeft u een nieuwe woning gekocht waarvan u de wanden wilt stuccen of schilderen? Wilt u een nieuwbouw woning kopen, maar weet u niet zo goed wat een verbouwing of afwerking van uw woning gaat kosten? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek en advies. Hieronder staan enkele werkzaamheden. Staat uw klus hier niet bij? Wij staan voor u klaar in onze showroom voor een passend persoonlijk advies.

  • Vloer (PVC/Laminaat of Hout)
  • Renovlies behang/Glasvezelbehang met afwerking en sauzen
  • Trap renovatie PVC of eiken overzettreden incl. montage.
  • Stucwerk
  • Schilderwerk
  • Overige werkzaamheden?
  • Bij afname van minimaal 3 verschillende items krijgt u 10% korting

Complete renovatie uitgevoerd door Floorplaza

Compleet pakket Floorplazaa
Back To Top