AdobeStock 378746716

Kasten en schuifdeuren

AdobeStock 378746716

Levering en plaatsen van kasten en schuifdeuren op maat af fabriek

Bij woningrenovatie specialist Floorplaza uit Utrecht staan de kwaliteit, duurzaamheid en een scherpe prijsstelling van haar producten en diensten centraal. Dit geldt ook voor de kasten en schuifdeuren specialist KastDeals. Het zal u dan ook niet verbazen dat Floorplaza er voor gekozen heeft om voor kasten en schuifdeuren intensief met KastDeals samen te gaan werken. KastDeals levert en indien gewenst monteert scherp geprijsde kwaliteitsschuifdeuren en interieur systemen die voor u op maat zijn gemaakt.

100% keuzevrijheid en een levenslange garantie bij Floorplaza

Het unieke van onze schuifdeur – en kastinterieurs is dat ze in bijna iedere ruimte zijn toe te passen. Door voor het maken van de kasten en schuifdeuren gebruik te maken van hoogwaardige materialen is een eindeloos wooncomfort gegarandeerd. De basis van onze kasten zijn namelijk aluminium profielen die u zelf kunt invullen met materialen en opties van uw eigen keuze. Dat betekent, dat u een meubelstuk kunt maken dat helemaal in lijn is met de rest van uw interieur. Zo wordt de uitstraling van uw huis nog eens versterkt. Floorplaza en KastDeals geven een uitgebreide garantie op de duurzame kledingkasten. Zo ontvangt u een levenslange garantie op het rolsysteem!

AdobeStock 126041704
AdobeStock 126041704
AdobeStock 234568886

100% maatwerk en 20% goedkoper
dan de bouwmarkt

Wanneer u kiest voor de duurzame en modieuze kasten en schuifdeuren van Floorplaza kiest u voor 100 procent maatwerk en een prijs die gemiddeld 20% lager ligt dan in de bouwmarkt. U kunt uw kledingkast ook geheel zelf via de website van KastDeals samenstellen. U ziet dan direct hoeveel u kunt besparen op een hoogkwalitatieve maatwerk kast. Floorplaza kan aan u als klant deze lage prijzen voor kasten en schuifdeuren aanbieden, omdat u ze rechtstreeks bij de fabrikant af fabriek besteld.

Z

Kasten en schuifdeuren zijn van hoge kwaliteit

Z

Levenslange garantie op het rolsysteem

Z

100% maatwerk

Z

Landelijke inmeet- en montageservice

Z

Geen aanbetaling, wanneer u heeft gekozen om uw kast te laten inmeten

Z

Levering binnen 15 werkdagen

Z

Spoedlevering mogelijk

Z

Altijd de scherpste prijs

Z

20% goedkoper dan de bouwmarkt

AdobeStock 234568886

Aktie van de maand

Compleet pakket aanbieding 10% korting

Renovlies behang | PVC vloer | Houten vloer | Laminaat vloer | Trap renovatie | Schilderwerk

Vraag naar de voorwaarden