AdobeStock 454362021 1

Visgraat
vloeren

AdobeStock 454362021 1

Het is de trend van dit moment. Op televisie komen ze vaak voorbij de visgraat vloeren. Onder andere in woonprogramma’s als vtwonen. Heeft u een visgraat vloer gezien op televisie, maar u weet de naam of de kleur niet van de vloer? Kom dan langs in onze showroom, wij kunnen aan de hand van de foto of video u direct helpen. Wij weten door onze jarenlange ervaring welk materiaal en kleur er gebruikt is. De kleur van een vloer is ontzettend lastig te bepalen, wij hebben in onze showroom ontzettend veel verschillende kleuren klaar liggen. Deze stalen kan u meenemen en thuis onder het raam leggen. De lichtinval in uw woning kan de kleur van een visgraat vloer iets lichter of donkerder maken. Op de foto aan de rechterkant ziet u een eiken houten visgraat vloer. Deze is door ons gelegd. Al onze vloerleggers hebben jarenlange ervaringen. Bent u opzoek naar een houten vloer? Wij hebben een uitgebreide houten vloeren collectie, bekijk ons volledige aanbod.

In ons assortiment vindt u drie verschillende soorten visgraat vloeren. Dit zijn allemaal top kwaliteit vloeren die door professioneel gelegd worden. Hieronder wordt elke type vloer besproken met enkele specificaties erbij. Wilt u meer informatie over de vloer? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom.

  • PVC vloer
  • Eiken Vloer
  • Parky Clickparket vloer

Visgraat vloer PVC

Wij bieden een visgraat Click PVC vloer aan. Wij kunnen deze leveren in beige, ivory, silver en vele andere. Wij hebben ook een visgraat vloer in grijs. De kleuren beoordelen vanaf een computer of telefoon scherm is erg lastig. Om uw toch een indruk te geven van de prachtige visgraat vloeren die wij hebben staan hieronder enkele voorbeelden. Heeft u vragen over de visgraat vloer van PVC neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Specificatie visgraat vloer PVC

Al onze PVC vloeren hebben de onderstaande specificaties. Op al onze vloeren krijgt u 15 jaar garantie, dit kunnen wij doen. Omdat wij kwalitatief de beste visgraat vloeren leveren. Deze kunnen gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming. Heeft u een nieuwbouw woning gekocht met vloerverwarming in uw nieuwe huis? Dan is een prachtige visgraat vloer met PVC misschien wel de beste opties voor u. Wij beantwoorden graag al uw vragen in onze showroom. De PVC planken hebben vanzelf al een ondervloer, dus je hebt geen extra ondervloer nodig. Je kan het direct leggen op een tegelvloer, beton of hout. Door de egaliserende ondervloer bespaar je geld en hoef je niet te egaliseren. De ondervloer is  De ondervloer is antistatisch en 100% waterbestendig.  Heeft u snel een nieuwe vloer nodig? Wilt u snel uw nieuwe woning betreden al onze visgraat vloeren van PVC hebben een levertijd van een week. Een groot voordeel aan de pvc visgraat vloer is het onderhoud. Het dweilen van de vloer is voldoende om er optimaal van te genieten. De prijs van onze visgraat vloer pvc begint bij 75 euro per m2. Dat is inclusief de vloer, transport en het leggen van de vloer. 

Dikte:7,5
Toplaag:0,55mm
Afmeting 72cm x 12 cm
Garantie 15 jaar
Warmte weerstand waarde visgraat vloer PVC: 0.088m2K/W

visgraat kleuren 1
visgraat kleuren 1
AdobeStock 279684827

Visgraat vloer vloerverwarming (Eiken/PVC)

Hierboven hebben wij het al besproken. De visgraat vloer PVC is uitermate geschikt voor het gebruik in combinatie met vloerverwarming. Vloerverwarming in combinatie met onze eiken visgraat vloer is mogelijk. Tegenwoordig is vloerverwarming geen struikelblok meer voor het plaatsen van een prachtige eiken vloer.

Visgraat vloer Hout eiken

Wij produceren onze eiken houten vloer zelf. Het is daarom mogelijk deze te verkrijgen in ontzettend verschillende kleuren. De eiken visgraat kan geleverd worden met verschillende knoesten. Wij kunnen hem voor u ook leveren met een v-groef. U kan kiezen uit een dikte van 14mm, 15mm of 16mm. De visgraat eiken planken zijn te verkrijgen in verschillende breedtes. 12,5 tot 18 cm breed. 

De eiken visgraat vloer is gemakkelijk te onderhouden. De vloer dweilen met wax en clean is voldoende om hem te onderhouden. Tussen de 3 en 6 jaar een keer met onderhoudsolie behandelen houdt de vloer zijn mooie gloed. De vloer kan ook plaatselijk bijgewerkt worden door onze specialisten.

AdobeStock 450558711

Visgraat Parky Click parket

De vloerdelen van Par-ky zijn opgebouwd met een toplaag van dun hout. Daardoor zien de vloeren eruit als massief parket. Het gamma bevat zowel planken vloeren als patroonvloeren. Par-ky is meerlaags parket dat de warmte en het unieke design van echt hout combineert met de voordelen van laminaat. Zo is Par-ky even gemakkelijk in installatie en onderhoud als een laminaatvloer.

Het grote verschil tussen een laminaat visgraat vloer is erg groot. De toplaag van Par-ky is echt hout, geen imitatieprint zoals bij laminaat. Wat u ziet en voelt is natuurlijk hout. Er bestaan geen twee identieke bomen en daarom is elke plank uniek. Par-ky geeft een warme, exclusieve uitstraling aan uw huis, winkel of kantoor. Een Par-ky vloer staat garant voor het mooiste hout dat de natuur ons kan schenken en een hoogstaande afwerking. De all-in prijs voor de Parky vloer is €75,- per m2 (all-in = ondervloer, planken, leggen en transport) De gemiddelde levertijd is een week. De vloer is 10 mm dik met een 0,66mm toplaag. De voordeel van een Parky vloer is dat het onderhoud van de vloer ontzettend gemakkelijk is. U kan de vloer dweilen met parky onderhoud olie en water. 

Visgraat vloer prijs

Door onze uitgebreide aanbod, kunnen wij u niet direct een prijs geven. Wij willen liever met u in gesprek, dan kunnen wij al uw wensen goed verwerken in een mooi aanbod. Hieronder staat een kleine greep uit ons aanbod visgraat vloeren. Indien u graag een vanaf prijs zou willen weten kan u contact met ons opnemen via het formulier aan de zijkant van de pagina of via ons telefoonnummer: 030-290 1595.

Eiken houten visgraat vloeren vanaf 44,95 euro per vierkanten meter. 
Visgraat vloeren van PVC vanaf 49,95 euro per vierkanten meter.
Clickparket visgraat vloeren vanaf €49,95 euro per vierkanten meter

foto pattern ivory oak swing06 2
foto pattern desert oak swing06

Visgraat vloer aanbieding (PVC/Eiken/Click Parket)

All-in Visgraat vloer Inc. leggen + transport vanaf 75,- euro per m2.

In onze showroom hebben wij elke week een nieuwe aanbieding. Als u het formulier aan de op de contactpagina invult nemen wij contact met u op. U mag altijd langs komen in onze showroom voor een visgraat vloer aanbieding. Wij leveren eiken visgraat vloeren. Deze vloeren worden door ons zelf gemaakt. Bij Floorplaza kan u een opmaat gemaakt vloer creëren. Heeft u een speciale vloer gezien die u nergens kan vinden, dan kunnen wij deze voor u produceren.