AdobeStock 341619664

Woonbeton

AdobeStock 341619664

De nieuwste woontrend van dit moment is het verwerken van wonbeton in uw meubels, vloeren of keuken. Beton ciré is een nieuwe ontwikkeling die wij u kunnen aanbieden. Woon beton is de woontrend die u in alle woonmagazines voorbij ziet komen en wat een mooi industrieel en klassiek uiterlijk geeft aan uw meubels.

Wij kunnen alles op maat maken voor u, wij gaan in samenspraak met u zoeken naar de ideale oplossing. Floorplaza is gespecialiseerd in het verwerken van beton ciré in uw meubels of vloeren. Wij maken uitsluitend gebruik van woonbeton van Nederlandse makelaardij, dit is beton ciré van topkwaliteit.

Woonbeton vervaardigen

Het grote voordeel van Beton cire is dat het een extreme kleefkracht heeft op verschillende ondergronden. De eerste laag die toegepast wordt geeft later de structuur van het woonbeton. Het beton kan glad of met een profiel afgewerkt worden. Na het uitharden en schuren van het beton wordt de opperlaag behandeld met een speciale sealer. De sealer zorgt voor een coating die het beton ciré beschermt en de oppervlakte waterbestendig maakt.

Woonbeton is uitermate geschikt voor vloeren, badkamers, traprenovaties, aanrechtbladen of wastafels en nog veel meer. In samenspraak met u kan alles gerealiseerd worden, neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of gesprek over de mogelijkheden.

Mocht u uitgekeken zijn op het woonbeton, wat wij ons bijna niet kunnen voorstellen dan hoeft u dit niet te verwijderen. U kan gemakkelijk een laminaat of andere hard houten vloer over het beton heen leggen, het is uitermate geschikt als ondervloer.

Na het plaatsen van het woonbeton kan u het reinigen doormiddel van een lauw sopje met eco-afwasmiddel of groene zeep. Mocht er stof liggen dan kan u dit met een doekje of een swiffer afnemen. De toplaag die aangebracht wordt moet beschermt worden dus wij adviseren niet om de toplaag met een bijtende of chemische stof te reinigen.

Mocht de toplaag aangetast zijn, omdat u het per ongeluk toch schoon gemaakt heeft met een bijtende stof dan kunnen wij voor u een nieuwe toplaag aanbrengen. De toplaag zal niet direct aangetast worden, maar mocht u het vaker reinigen met bijtende of chemische middelen dan zal dit zeker gebeuren.

AdobeStock 468589190
AdobeStock 468589190 1
AdobeStock 402903008

De voordelen van Beton ciré

De grote voordelen van Beton cire zijn dat het watervast is door de speciale sealer behandeling. Door de afwerking is het slijtvast en het wordt altijd naadloos afgewerkt. Woon beton is uitermate Hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Woonbeton is ontzettend duurzaam en doordat het slijtvast is gaat het jaren mee. 

AdobeStock 402903008