AdobeStock 215506324

Sierpleister

AdobeStock 215506324

Het aanbrengen van sierpleister duurt iets langer. Voordat de wanden bewerkt kunnen worden moeten ze voorbehandeld worden. Ze worden voor gestreken met primer. Dit zorgt ervoor dat de sierpleister goed hecht aan de wanden. Sierpleister is een stucwerk dat een gebruik maakt van granietkorrels. Deze korrels zorgen ervoor dat er een structuur achterblijft op de wanden. De granietkorrels zijn zo hard dat de wanden ontzettend kras bestendig zijn. Voor het aanbrengen van de spierpleister is het verstandig om te bespreken met je stucadoor welke kleur voorstrijk er aangebracht moet worden. Zo voorkomt u een mogelijk kleurverschil in de afwerking.

De voordelen van sierpleister zijn

  • Erg hard materiaal (stoot en krasvast)
  • Direct in de juiste kleur aan te brengen
  • Kan gemakkelijk schoongemaakt worden
  • Makkelijk om te schilderen

Voordat sierpleister aangebracht kan worden moeten er wat voorbereidingen getroffen worden. Voordat de wanden bewerkt kunnen worden moeten ze voorbehandeld worden. Ze worden voor gestreken met primer. Dit zorgt ervoor dat de sierpleister goed hecht aan de wanden. Sierpleister is een stucwerk dat een gebruik maakt van granietkorrels. Deze korrels zorgen ervoor dat er een structuur achterblijft op de wanden. De granietkorrels zijn zo hard dat de wanden ontzettend kras bestendig zijn. Voor het aanbrengen van de spierpleister is het verstandig om te bespreken met je stucadoor welke kleur voorstrijk er aangebracht moet worden. Zo voorkomt u een mogelijk kleurverschil in de afwerking.

  • Erg hard materiaal (stoot en krasvast)
  • Direct in de juiste kleur aan te brengen
  • Kan gemakkelijk schoongemaakt worden
  • Makkelijk om te schilderen

Doormiddel van het aanklikken van de onderstaande sierpleister soorten wordt u direct naar de juiste pagina verwezen. Hierop kan u meer informatie vinden over de voordelen van de wandafwerking. Het grootste verschil tussen de onderstaande sierpleister is de structuur. Een grove structuur op de wanden wordt steeds populairder, het oude Granol is met een opmars bezig. De tijd dat iedereen strak stucwerk op de wanden liet aanbrengen is verleden tijd.

Wij kunnen elk van deze bovenstaande stucwerken aanbrengen op uw wanden. Wilt u vooraf meer informatie over onze service of voorwaarde neem dan vrijblijvend contact met ons op. Heeft u liever direct een offerte opmaat laat het ons dan weten via het contactformulier.

Advies
nodig?

Als u het formulier aan de op de contactpagina invult nemen wij contact met u op. U mag altijd langs komen in onze showroom voor advies op maat.