Floorplaza is al meer dan twee decennia een vooraanstaande naam in de vloerproductie en renovatiesector. Als specialist in de productie van houten vloeren, hebben we een schat aan ervaring en expertise die we inzetten om onze klanten de best mogelijke producten en diensten te bieden.

Het productieproces van onze houten vloeren is er een van passie en precisie. We beginnen met de selectie van de hoogste kwaliteit ruwe materialen, die we zorgvuldig drogen om een optimale basis voor onze vloeren te garanderen. Het vervaardigingsproces zelf omvat geavanceerde technieken en vakmanschap, resulterend in vloeren die niet alleen mooi maar ook duurzaam zijn. Eenmaal vervaardigd, worden onze vloeren vakkundig geïnstalleerd door ons team van ervaren leggers, die elk detail met zorg en aandacht behandelen.

Maar onze expertise beperkt zich niet tot houten vloeren. Bij Floorplaza bieden we ook diensten aan zoals traprenovaties, vloer schuren, en het aanbrengen van renovlies. Onze traprenovaties kunnen een oud, versleten trap omtoveren tot een prachtig middelpunt van uw huis, terwijl onze vloerschuur diensten helpen om de levensduur van uw bestaande vloer te verlengen en de natuurlijke schoonheid te herstellen.

Bovendien maken we gebruik van renovlies om muren een frisse, moderne uitstraling te geven. Dit materiaal is een uitstekende keuze voor renovatieprojecten, omdat het helpt om kleine onvolkomenheden in muren te maskeren en een gladde, naadloze basis biedt voor schilderen of behangen.

Het paradepaardje van Floorplaza is echter ons totaalconcept voor verbouwing en renovatie. Dit omvat een breed scala aan diensten, van initiële consultaties en ontwerp tot uitvoering en afronding van het project. Onze deskundige projectmanagers coördineren elke fase van het proces, waarbij ze nauw samenwerken met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun visie werkelijkheid wordt.

Of u nu een particulier bent die uw huis wilt renoveren, of een bedrijf dat op zoek is naar betrouwbare, hoogwaardige bouwdiensten, Floorplaza staat klaar om u te helpen.