Complete vloerrenovatie Arnhem via Floorplaza

Wij, Floorplaza, zijn een bouw- en renovatiebedrijf waar vele gespecialiseerde vakmensen dagelijks een breed scala aan werkzaamheden uitvoeren. Ook voor vloerrenovatie Arnhem kunt u Floorplaza inschakelen. Als uw houten vloer een onderhoudsbeurt nodig heeft, hebben wij de juiste mensen en middelen om het karwei klaren.

Uw vloer in perfecte staat dankzij vloerrenovatie Arnhem

De vloerexperts van Floorplaza zijn professionele vaklieden die uw vloerrenovatie Arnhem uiterst zorgvuldig uitvoeren. Wij werken bovendien snel en hebben slechts één dag nodig om uw gehele vloer op te schuren en van een nieuwe look te voorzien. Vloerrenovatie Arnhem heeft behandeltechnieken variërend van enkelvoudige olieafwerking tot borstelen en stonewash. Onze deskundige vakmensen kunnen u vooraf adviseren over de uit te voeren behandeling van uw vloer om daarmee te streven naar het optimale resultaat.

Bij vloerrenovatie Arnhem doen wij meer dan de afwerking en modificatie van houten vloeren alleen. Ook wanneer er schade is ontstaan aan uw houten-, lamellen- of parketvloer hebben wij daar bij Floorplaza vloerrenovatie Arnhemde juiste oplossingen en middelen voor. Uw vloer ligt er dan weer als nieuw bij en kan jaren mee.

Meer informatie over vloerrenovatie in Arnhem?

Wilt u de bestaande vloer in uw huis laten repareren of renoveren? U kunt en scherpe offerte ontvangen wanneer u het contactformulier op deze site invult en uw vraag stelt.

Ook kunt u persoonlijk contact opnemen, wij delen graag onze kennis met u.