(Houten)

Vloeren

De grootste collectie houten vloeren van Nederland vindt u bij Floorplaza in Utrecht.
Ook voor laminaat, PVC en woonbeton bent u bij ons aan het juiste adres.

Renovlies
behang

Totaal
oplossingen

Trap
renovatie

Wand
afwerking

Welkom op de woningrenovatie Plaza
van Utrecht die u geld, stress en tijd bespaart

Wanneer u als particulier of organisatie voor bouw, verbouw of renovatie werkzaamheden aan uw woning of bedrijf kiest voor Floorplaza, dan kiest u voor zekerheid, kwaliteit en duurzaamheid. Zo heeft Floorplaza op het gebied van de productie van houten vloeren meer dan 20 jaar ervaring. Zij kennen het gehele proces dat bij de totstandkoming van houten vloeren komt kijken. Van ruwe materialen naar drogen en van vervaardigen tot leggen. Om deze reden heeft Floorplaza ook veel ervaring met zowel import en export binnen en buiten Europa.

Vloeren

Woningrenovatie

Kasten op maat

Dakkapel

Bij Floorplaza vindt u de grootste collectie houten vloeren van Nederland

De grootste collectie houten vloeren van Nederland vindt u bij Floorplaza in Utrecht. Voor liefhebbers van houten vloeren is er bij Floorplaza altijd een vloer beschikbaar, die volledig past bij het interieur dat u voor ogen heeft. En wanneer dit onverhoopt niet het geval is kunnen wij dat af fabriek voor u laten maken, want onze duurzame houten vloeren worden in onze eigen fabriek te Barneveld geproduceerd. Wij zijn er dan ook trots op dat wij niet alleen klanten mogen verwelkomen uit Utrecht en Nieuwegein, maar ook uit plaatsen als Amersfoort, Alphen aan den Rijn, Apeldoorn en Almere. In de meest uitgebreide collectie houten vloeren van Nederland vindt u onder meer Solidlife massief vloeren, Longlife lamelparket vloeren, Smartlife lamelparket vloeren. Europees eiken vloeren, Jatoba, Robijn, Merbau, Sucupira, Goncalo Alvez, Ipe, White maple, Brown Maple, Tauari, Macaco, Walnoten, Amerikaans eiken, kersen, Afzelia, grenen en nog veel meer. Ook hebben wij een groot assortiment PVC en laminaatvloeren.

Floorplaza voor een zorgeloze bouw, verbouw en woning renovatie

Woningrenovatie specialist Floorplaza is gevestigd aan de meubelboulevard te Utrecht. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën worden vanuit deze centraal gelegen locatie de verbouw, bouw en woningrenovatie activiteiten gecoördineerd. Deze innovatieve manier van werken zorgt er voor, dat wij dit zeer efficiënt en gestructureerd kunnen doen. Dit komt bij een verbouw, bouw en woningrenovatie project tot uiting in het behalen van de afgesproken planning en het opleveren van een project voor het afgesproken budget. Wanneer u ons inschakelt voor een verbouw, bouw of woning renovatie project houden we de vinger aan de pols. Floorplaza geeft ondersteuning, begeleiding en uitvoering aan project opdrachten. Dit geldt zowel voor een klus als een complexe woningrenovatie.

Gehele woning renoveren; stucwerk, schilderen, badkamer, diverse klussen

Rated 5,0 out of 5
5 april 2021

Wat een ontzettend goed vakwerk geleverd! Mijn gehele appartement laten strippen en weer opnieuw opbouwen;

Slopen diverse muren en kozijnen, stucwerk gehele woning, schilderen gehele woning, aanleggen vloerverwarming en leggen van beton ciré vloer, badkamerrenovatie, leidingwerk badkamer en keuken, tegelwerk.

Een geweldige klus in vlot tempo. Goede en heldere communicatie, goede prijs en bijzonder goed vakwerk.

Alles ziet er tiptop uit. Ben zeer tevreden over het werk.

Ervaring vanuit verleden is dat er altijd gedoe en achteraf flinke discussie kan ontstaan over uitgevoerde werkzaamheden of over de prijs. Deze vaklui leveren wat ze beloven en meer dan dat! Na 6 verbouwingen onderhand wel gewend aan broddel en half werk en vervelende gesprekken tijdens en na het werk. Maar deze mensen verstaan hun vak en zijn betrouwbaar. Doen wat ze beloven en dat is erg veel waard.

Grote aanrader!!

Kom kijken in mijn woning als je twijfelt.

Yvette Bergman

Traprenovatie, en vloerschuren en oliën

Rated 5,0 out of 5
24 februari 2021

Zowel de vloer als de trap zijn keurig netjes afgewerkt. Vriendelijke vakmensen! Ben zeer tevreden. Kan ze 100% aangeven!

Hilbertine Poell

Geen titel

Rated 0,0 out of 5
21 februari 2021

Anoniem

Aktie van de maand

Compleet pakket aanbieding 10% korting

Renovlies behang | PVC vloer | Houten vloer | Laminaat vloer | Trap renovatie | Schilderwerk

Vraag naar de voorwaarden

Afgeronde projecten

Wat Kost Een Traprenovatie 13 Treden?

Als je overweegt om je trap te renoveren en je hebt een trap met 13 treden, vraag je je wellicht af wat de kosten hiervan zijn. Bij Floorplaza in Utrecht bieden wij professionele traprenovatie services aan, waarbij we je trap een volledige make-over geven. Met onze...

Lees meer

Wat Kost Traprenovatie Bij Praxis?

Het renoveren van trappen kan een effectieve manier zijn om de uitstraling van uw interieur te verbeteren. Maar wat zijn de kosten van traprenovatie bij Praxis? In dit artikel zullen we dit onderwerp nader bekijken en u voorzien van relevante informatie. Het kiezen...

Lees meer

Wat Is Het Beste Materiaal Voor Traprenovatie?

Bij het renoveren van trappen is het kiezen van het juiste materiaal van essentieel belang. Het beïnvloedt niet alleen de duurzaamheid en het uiterlijk van uw trap, maar ook de veiligheid en het onderhoud ervan. Met zoveel verschillende opties op de markt kan het...

Lees meer